Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

h45wyjwrn

yb8iik8sz

Az összes Google Fonts-t le lehet tölteni. Kiválasztás után plusz gombbal hozzáadjuk a gyűjteményhez, amit megnyitva, majd a tetején lévő letöltés ikonra kattintva hozzájuthatunk egy zip file-hoz, benne a betűtípusokkal, ami mehet a windowsba.

h45wyjwrn

Köszi neked is :)

dx69fn8ya

Üdvözletem minden forum tagnak.
SCM cnc, Xilog PanelMac, xilog maestro használatába tudna valaki segiteni?

b2e4rtspg

Üdvözletem ! Tudna valaki segíteni nekem? Az Inkscape programot használja valaki? Letöltöttem a szoftverbázisról  és nem működik valami jól,Sajnos  miután  behúztam egy pár rajzot és konvertáltam vektorossá és el akarom menteni hpgl-be, kiirja ,h lehet h nem azt fogom kapni amit szeretnék. És tényleg!! a  fájl üres. Tudna valaki egy ilyen programot  ami nem hibás...vagy megoldást rá ?

000000000

A Delphi 5 progimat nem találom. Tudna valaki segíteni?[#nemtudom]
Köszönöm, ha segítesz.[#eljen]

.

000000000

A zsaroló vírus megfékezésére adtak ki rendkívüli frissítést az XP -re.
Nem találom a letöltés helyét. Valaki tudna segíteni?

RJancsi

Próbáld meg a hivatalos oldal -ról letölteni. Nemrég töltöttem le és nekem működik. Bár én gcode-ot mentek általában.

D.Laci

mex

000000000

Köszönöm a Win segítséget mindkettőtöknek.

Delphi 5 -öt nem használ senki?

b2e4rtspg

Innen is megpróbáltam,ugyan az. Valamiért nem akarja elmenteni. Sőt  A hivatalos oldalról letöltöttben nem is ajánja  fel a g kódban mentést,ahhoz le kell tölteni  egy plugint is... Azér mentem el itt hplg ben ésa LesyCam ben fejezem be g kóddl mentéssel..

remrendes

A Cimco nevu programot hasznalja valaki?

000000000

cimco edit régeben igen nc kod szimulátor és szerkesztés....

8683rsm7

Sziasztok.
Mit javasoltok Hogy lehet a lehető legegyszerűbben vektorkèpből G kòdot készíteni?  Eddig a lazycam-et használtam de sokszor lefagy nagyobb méretű képnél.  Mondjuk ami már fél MB.
Közben vissza olvasok!  Köszi előre! [#vigyor2]