Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

frob

Szia
szuper lenne
link jöhet magánba

Nagyon köszi!

R.

frob

Köszi Miklós, az megvan nekem is, de ha már legyalultam a gépem egy frissebbet raknék fel...

Devecz Miklós

A Geomagic Design X v2016.1.1 x64 megvan nekem is, de gondoltam az X-es változat nem jó. [#integet2]

frob

:)
jó lenne igen, bárkitől szívesen fogadom

Devecz Miklós

frob

Nagyon köszönöm!!
már is töltöm !

R.

Devecz Miklós

Sikerült?
A visszajelzés szerint sok helyen töltik.[#ejnye1]

frob

szia
igen sikerült! köszönöm még 1x !

Innen a fórumról kérték páran tőlem, de jobb lett volna akkor ha hozzád irányítom őket, vagy kérdezlek előtte hogy tehetek e ilyet, elnézésedet kérem ...

4paxsvwpb

Sziasztok!

Egy kis segítség kellene ha valaki jártas peps cad cam-ben, vagyis kellene nekem a software vagy hasonló cad progi huzalszikra programozáshoz!Köszi a segítséget

000000000

Sziasztok!
szükségem lenne edgecam postprocessor-ra, ha lenne valakinek azt megköszönném!!
Email címem tokos.tibor36@freemail.hu
de elég egy link is ahonnan letudom tölteni!
köszönöm!!

Mlaci

Sziasztok! Először is elnézést kérek, bizonyára olyan dolgot kéredezek amit már talán ezerszer is átrágtatok. Sajnos nincs időm mindent végig nézni, végig olvasni.
Vettem ebay-en pár marni való dolgot, dwg,dxf formátumban.  Acad-del átkonvertálom wmf-be hogy a lazycam-mal generáljak  g-kódot. De a fájl annyira komplex hogy 2 nap után sem bírta az a szutyok betölteni. Vadásztam egy bivalyabb gépet. Több memória nagyobb proci, gyorsabb hdd. semmi változás. Olvastam valami olyat hogy a pro regisztrált változat nem szenved így. Egy torrenten sem találom nyílván.. Sok pénzért meg lehet venni. ( annyiért nincs kedvem hozzá) Ti mit használtok? honnan szedjek olyan progit ami tényleg jó is, és nem kell fizetni érte? Előre is köszönöm!

D.Laci

És ha hpgl/plt be mented és a Mach1 filtert használod?
Mach1 filter

hostya

A LazyCam a .dxf-et jobban szereti mint a .wmf-et...

Ha van ACAD-od, akkor töltsd be az adott fájlt, és mentsd el .dxf-ként így.
A Lazy nem szereti az újabb (magasabb ver.számú ACAD .dxf )formátumokat.
Az acad R12 .dxf ...acad 2000 .dxf formátumokkal próbálkozz.

Mlaci

Rendben. ez jó lett bár így is több mint fél óra kellett egy 3 felé szétbontott fájl megnyitásához, de ez még elviselhető. Viszont amit nem értek, hogy a lazy cam miért csak egy kis részletet konvertál át? 2 kb és pár sor az egész. Emlékeim szerint ugyan ezt a lazycam-ot használtam ez előtt is és akkor végig generálta a g-code- ot.

bznc93pf5

sziasztok!
tudja-e valaki merre lehet beszerezni a PHOTOGRAV progit okosított verzióban Win7 64bitre,