Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

bznc93pf5

pdwfnu4r5

Sziasztok

Két kérdésem is lenne

Még eléggé kezdő vagyok a programban.
Tudnátok esetleg abban nekem segíteni,hogy edgecamban hogyan tudok egy alkatrészt egy munkakörnyezetben belül marni is és esztergálni is? Mert ,ha kiválasztom pl a marási programot,akkor ott nem ismer fel olyan alaksajátosságokat,ami alapján tudok a későbbiekben esztergáló programot indítani.Ha meg elvégzem a marási folyamatot és utána ismét betöltöm a már lemart alkatrészt,akkor szétesik az egész modell( nulpont,előgyártmány)És nem találja meg az esztergáláshoz szükséges alaksajátosságokat.

A másik kérdésem az lenne,hogy tudtok valami hasonló programot ajánlani,mint az edgecam? Amit lehet használni diákverzióban és nem kell crackelgetni .Nincs kedvem rizikózni csak azért ,hogy tudjak gyakorolni

Köszi

9a8r3iviv

Fusion360
Nekem bejön,illetve a fórumon van külön topik is róla,
és videó.

02ujy94ye

Sziasztok!

Használ valaki Emco Winnc CNC szimulátor programot?

22t96bde

Sziasztok !
PM 2017-hez nincs valakinek mach3 4 tengelyes postprocija ?
Valamiért 5 tengelynek veszi mikor ki írom . Vagy egy kicsi segítséget is elfogadnák Teamviwer-en keresztül . Hátha én rontok el valamit.  
Segítségetek előre is köszönőm .
Üdv : Zoli

z2a2u8wf

Segítség kellene. Rhiniban megrajzolok egy teniszlabdát. hogyan lehet belőle terítéket készíteni?

bznc93pf5

énem értek annyira a Rhinihez de szerintem ha kész a modell akkor már csak ki kell marni cnc-vel, én biztos így csinálnám[#circling], vagy elküldöd valakinek akinek van cnc-ja és avval kimaratod

x5izpkum

Valaki tud valami olyan programot, ami automatikusan szét tudja bontani a gravírozáshoz a grafikát/szöveget/stb.. egy megadott nagyoló maróhoz és egy precíz vékonyhoz, amivel már csak a sarkokat meg a kisebb kimaradt részeket csinálja meg? (kellene, hogy az egészet ki tudja exportálni EPS-be, mert egy másik szoftverből menne a gép)
Előre is kösz!

z2a2u8wf

Szia. Elírtam rhino a program és nekem a palast merete és alakja lenne a lényeg, nem a kimarasa.

22t96bde

Tegnap eljutottam idáig szerintetek mi lehet a gond?
Forgatás

D.Laci

Ha Rhino-ban megrajzoltad a teniszlabdád, akkor ahoz valószínűleg kellet egy "teriték" -is, hogy sikerüljön...
Smash

z2a2u8wf

A labda adott volt. Nem én rajzoltam. De van pár rajzom amit vissza kellene fejteni terítékre.

D.Laci

Ezt írtad "Rhiniban megrajzolok egy teniszlabdát"...

D.Laci

Azt már meg sem merem kérdezni, hogy eredetileg milyen fájlformátumban volt a test.