Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

3wm3x3zz

Köszi a  segitséget  
Win7-em  van  , kinéztem   5  féle  betütipust.
telepítettem is  őket  de  csak  1  et találtam ujrainditás  után. aA  fonts  mappába  se települt  be csak az  a  1  miért ?

u6p5jr23k

Minél többet próbálkozom, annál több a kérdésem is :)

A 3D kirakókkal kapcsolatos a mostani.
A neten fellelhető rajzokat szeretném módosítani. Mégpedig az anyagvastagság miatt. Az illesztő réseket hogyan, melyik programmal tudom a legkönnyebben módosítani az alapanyagnak megfelelően? Mekkora illesztést érdemes hagyni, hogy ne is lötyögjön, de ne is szoruljon?

Köszönöm!

Béni

Ha az eltérés nem jelentős és a kontúr egyébként jó, akkor jobban jársz, ha átméretezed.

u6p5jr23k

Béni!  
Köszönöm a választ!
Esetleg megkérhetlek arra, hogy a http://cnctar.hobbycnc.hu/kocsora/3D_kirako/" TARGET=_fnew>könyvtáramban található két fájlt megnéznéd? Csak, hogy jól értettem-e amit írtál.

Kösz!

Béni

Igen, jól értetted. :)
De itt közel háromszorosára kellett nagyítanod az elemeket. (3/1,098)
Ha a nagyított méret is megfelelő, akkor semmi gond. Ha nem, akkor csak manuális szerkesztgetéssel alakítható.
Erre igazán hatékony programként csak a Mastercam-ot tudnám javasolni, de az nem terem minden bokorban.
Biztosan van más program is, ami tud egyszerűen rész-vonalláncot kijelölni és párhuzamost szerkeszteni, de azt pont nem ismerem. :)

Béni

http://hobbymaro.puhasoft.hu/Beni/DXF/" TARGET=_fnew>Itt találsz egy régebbi gyűjteményt.
Nincs rendszerezve, hibásak is vannak benne.
(Mostanában valaki linket ugyanerről a forrásról frissebbet.)

http://hobbymaro.puhasoft.hu/Beni/DXF/cnczone.txt" TARGET=_fnew>Tartalom

u6p5jr23k

Köszönöm a segítséget!

Ott még nem tartok, hogy a háromszoros méret probléma lenne :)
Egyszer csak belejövök ebbe is...

000000000

Üdv mindenkinek!

Infókat gyűjtük egy bizonyos Masterwood project 400 tipusú gépről,mennyire elterjedt,milyen a kezelhetősége?
Tisztelettel
Péter

adamant

Annyira mint az elumatec gépek :) semennyire :)

bznc93pf5

szia,
írd le, küld el mit szeretnél, megcsinálom neked

bznc93pf5

vagy bárkinek,
hasonló vagy más jellegű vektorrajzok javítását, újrarajzolását, átalakítását, új rajzok készítését szabadidőmtől függően vállalok,

xabi

Szia Forgácsoló,
Láttam szép asztalos munkáidat. Nekem egy kb.: 2x2 m-es beltéri üvegezett ajtó kellene. Senki nem akarja vállalni mert boltíves a nyílás...  
Kereshetlek ilyesmivel ?

bznc93pf5

konkrétan nem ilyesmit hirdettem itt de ezt is meg tudom oldani,
"nem akarják vállalni"? vagy túl drágán csinálnák?
mer ez nem annyira olcsó kategória, mivel igencsak egyedi, de már hasonlót többet is csináltam pár évvel ezelőtt ezért ez nem okoz akadályt, csak a pénz lehet majd a probléma, esetleg.

bznc93pf5

privátban kérnék