Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

u6p5jr23k

Köszönöm!
Megkereslek privátban!

Jozs

Ahh, szuper, akkor tulajdonképpen küldheted is :-)

Komolyra fordítva: eddig ugye az volt az alaptényállás, hogy 2D -ből nem lehet valós 3D állományt előállítani, de itt úgy tűnik feketén-fehéren rácáfolnak erre. Tehát lehet. Bár kérdés, mennyire valós az eredmény ... vagy esetleg csak valahogy átvágják az ember szemét ( agyát ), mint ahogy az mp3 -mal a hallást. Akárhogy is, nem lenne rossz kipróbálni :-). Bocs ha már volt téma.

000000000

van ilyen géped ? kereszt sugaras lézer gravirozáshoz....

hduf42fua

A dolog nem olyan egyszerű ,de talán vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel talán Ő tud segíteni.

xkbv3nx0d

ezt próbáltad már, hogy működik? mert elég kicsi a mérete..

sasi

Engem jól „megviccelt” a linkelt fájl, hiába szakítottam meg a telepítést.
A weblapok megnyitásakor a fél képernyőt reklámok (nem Karácsonyi!) takarták ki, valamint újabb és újabb lapok nyíltak meg, némelyik korhatáros volt.  

Elszórakoztatott egy darabig, de már sikerült megszabadulni a kéretlen ajándéktól.  
[#falbav]

xkbv3nx0d

ez egy nagy átb****s csak, senki ne tegye fel.

b4nm7gjvr

http://www.masterkreatif.com/2015/04/vectric-aspire-8-0-full-crack.html" TARGET=_fnew>Innen tettem fel....

Bocs ezt nem kib@szásként akartam tenni ...sajnos torrent oldalakon nincs fent ez a program...

hostya

Kár volt feltenned... :((
Ki próbáltad..??
============
"A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.."  [#gun]

sasi

Én nem nézetem meg az ajándék ló fogát, így jártam, de legalább tanultam belőle!

Biztos vagyok benne, hogy nem kitolásból raktad fel! [#wave]

b4nm7gjvr

Gépre leszedtem de vírusirtó nem sikongatott ...

Sajnálom tényleg!  

"Én mindig is jó szándékú gyerek voltam, csak mire a szándékom végére értem rossz lett." Ahogy mondta anno Bendegúz...

hostya

Nálam(is) csak akkor sikongatott a vírusirtó, amikor megpróbáltam "telepíteni"... [#integet2]

w0hgtwf3w

Tisztelt Franci !
A torrent oldalakon is van fent (igaz nem a 8 csak a Vectric Aspire v2.5.0.4).
Amit te linkeltél az a net egyik általános átbaszós letöltés linkjei.
Vagy nagyon járatlan vagy ezekben az oldalakban, vagy ki akartál itt egy-két emberrel cseszni (ezt semmiképpen sem feltételezem rólad).
Ma már ha nem torrent oldalon találsz meg valamit az 99%-ban árbaszás.
Mondjuk egy kis tanulópénznek megfelel :))

w0hgtwf3w

árbaszás -> átbaszás

b4nm7gjvr

Na ezt most megtanultam...