Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

4va4kwi

Sziasztok!

Tudnátok nekem mondani olyan programot, ami makrókból elkészíti a kiterített rajzát légtechnikai szerelvényeknek? Átmeneti idomok, T elemek stb.

4va4kwi

Ez egész jó! Van benne sok minden hasznos. Nekem jelenleg olyan kellene, ami tud nem egál T-idomot, egész pontosan olyat ami nem úgy néz ki mintha 2 cső lenne ősze rakva 90 fokba, hanem inkább mintha a végénin lenne 3 gyűrű és a közepe egyetlen nyereg szerű terítékből meghengerítve.

Szerencsére nem értek hozzá, és így elmagyarázni se nagyon tudom :D  

4va4kwi

http://www.imgserv.com/images/2015/10/20/ky9qpw.jpg" border=0>

4va4kwi

Ilyesmi lenne a végeredmény csak ugye az egész horganyzott lemezből hengerítve.

000000000

Ehez már célszám kell gyártani ilyen produkciohoz!

000000000

Ehez már célszám kell gyártani ilyen produkciohoz!

remrendes

Ezt nem lehet kiteriteni, itt nyujtva van az anyag.

kuv5p7226

Ezt lemezből nem csinálod meg.

bznc93pf5

aki igazán ügyes az mindenre képes!![#nevetes1]

4va4kwi

Meg lehet csinálni mert most is gyártják. Csak eddig kézi lemez ollóval vágták most meg plazmával szeretnék.

Csinálok majd képet a termékröl, meg a kiteritettröl is.

remrendes

A mosogatot is megcsinaljak lemezbol. :)
Csak 3D teriteket nem lehet belole szerintem kesziteni.  
SW-ben van opcio a melyhuzasra, csak meg kell csinalni hozza a szerszamot. De nem emlekszem ad e teriteket, szerintem nem.

000000000

amit © gaborf emlit olyan szelozés idomokat szeretünk már rozsdamentes lemezböl de az ahogy mondot huzák (préslik) szerszámban aztán össze hegesztik.... szép és esztétikus lesz!

000000000

Sziasztok!

Nx10-ben hogy lehet magyarra állítani a nyelvet?
A telepítésnél ki tudtam választani a magyart, de csak angolul megy a program.  

Üdv!