Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

PITU

miért ?  mitől nem az igazi ?
mit szeretnél menet marni ?

zoli0302

Igen, menetet marnék,sok számomra érthetetlen dolgot művel a progi, pl ha egy 10x1 es külső menetet próbálok  elkészíteni egy 12mm átmérőjű maróval ez problémát jelent a programnak.../??/
Egy belső menettel is próbálkoztam, ha felülről nézzük a menetkészítés folyamatát fogásonként koncentrikus köröket kellene látnunk, hát ezzel a progrmmal készített menet egyik fele mélyebb..

frob

Sziasztok.
stp kiterjesztésű fájlt milyen programmal lehet szerkeszteni?
és az stl kiterjesztést?
thingiverse -n találtam egy dolgot amibe jó lenne kicsit belenyúlni....
Előre is köszönöm!
R.

sufnituning

És mi van akkor, ha beírsz neki egy tízes maróátmérőt??
Természetesen akkor nagyobb köríven, ha 12-el dolgozol.

A belső 10 x 1 -nél nem lesz jó a 12 maróátmérő:-))

zoli0302

Egyetlen menetmaróm van és az 12 es :),az sejtettem, hogy 10 es menetet nem fúrok vele, de egy 10 es külső menet miért gond ??
Köszönöm a  segitséged, megoldottam a dolgot.

000000000

Adamant küldtem üzenetet!

3wm3x3zz

sziasztok
betütipust  hogy tudok telepiteni    vectric-be?

köszönöm

0bn8uxmw

A windows-ét használja tehát simán berakod a windows mappa fonts könyvtárába és újraindítod a vectric-et.

000000000

Fontos A betűkészletek telepítéséhez a betűkészleteknek hajlékonylemezen, CD-n vagy a merevlemezen kell lenniük.  

Betűkészlet telepítéséhez kövesse a következő lépéseket:
Kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
Írja be a következő parancsot, majd kattintson az OK gombra:

%windir%\fonts

Kattintson a Fájl menü Új betűkészlet telepítése parancsára.
A Meghajtók mezőben kattintson arra a meghajtóra, amely a hozzáadni kívánt betűkészletet tartalmazza.

Megjegyzés A hajlékonylemezes meghajtó általában az A vagy a B meghajtó. A CD-meghajtó általában a D meghajtó.
A Mappák mezőben kattintson arra a mappára, amely a hozzáadni kívánt betűkészletet tartalmazza, majd kattintson az OK gombra.
A Betűkészletek mezőben kattintson a hozzáadni kívánt betűkészletre. Egynél több betűkészlet egyszerre való kijelöléséhez tartsa lenyomva a Ctrl billentyűt, miközben a betűkészletekre kattint.
Jelölje be A betűkészletek a Fonts mappába kerüljenek jelölőnégyzetet. A rendszer a Windows\Fonts mappába menti az új betűkészletet.
Kattintson az OK gombra.

000000000

Sima bemásolással nem települ.

0bn8uxmw

Pedig de! XP-vel kezdve felismeri a fontot és telepíti amikor bemásolod. (Csak azért is megnéztem most és megcsinálja XP SP3 HUN)

000000000

Igen. Én is így szoktam. Bemásolom és kész.  

Bozso777

Pont a napokban volt, hogy vetriccel terveztem...kint bele akartam javítani, hát nincs meg a betükészlet...semmi gond csak rájöttem hogy a font mappában megtalálom...pendrive kiviszem, bemásol és vetric indít...semmi...telepíteni kellett, utána máris működött.

000000000

Pontosan ezt magyaráztam ha be van másolva akkor tojik rá, de nagyokosok jobban tudják.  

000000000

Bitstream Font Navigator corel!