Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Elérhetö artcam 2012 :)

000000000

NewUser

Sőt a legújabb is http://artcam.com/jewelsmith/latest-version.asp" TARGET=_fnew>ArtCAM 2015 megvehető [#wave]

bznc93pf5

nekem már meg is van [#nevetes1]

hostya

Írhatnám a "béna vagyok" topikba is, de inkább ide...

Acad 2002-vel szeretnék (Archimédeszi) spirált rajzolni.
Anno(25 évvel ezelőtt..) az Acad-10 dos-os verziójával már csináltam ilyet, de az AC 2002-vel nem sikerül..   :(
Arra emlékszem, hogy az A10-nél be kellett tölteni a 'spiral.lsp' fájlt, de már a szintaktikára sem emlékszem...
A 'spiral.lsp' file meg van, csak azt nem tudom hogy ACAD-2002-ben hogy lehet behívni/futtatni..?
Ebben kérnék segítséget..  

000000000

Bármi megvetö sok ilyenel $$$$$$$$ [#integet2]

000000000

Írtam.  
Megkaptad?

000000000

ment válasz!

000000000

0i8bkxjf4

Sziasztok  
Aki nagyon jártas alphacam, solidcam, 3d 5 tengelyes simító marásban attól 1-2 kérdés erejéig szeretnék segítséget kérni email ben.  
Köszönöm.

nwmewgze

Sziasztok!
Remélem,hogy jó helyen érdeklődöm!
Fényképet szeretnék gravírozni gránitra!
Megvan a photo vcare, dotG, mach1filter.
Valahogy egyik programmal sem tudom elérni amit szeretnék.Pl van egy szent kép fekete háttérrel és fehér az alak amit szeretnék gravirozni, de csak azt!
A photo vcareben nem tudom beállitani, hogy csak  a fehér részt munkálja, és ne egy kockán bellül csinálja, a dotg valamiért olyan programot generál, hogy belassul ugy a gép nem merem elinditani a programot mert még összetörik valami pedip az már jó lenne, a mach1filterrel meg az a bajom, hogy olyan programot generál 7mm/s a sebesség ha felnyomom 250%ra a gépet akkor csak 10-20 szóval kb 1hétig csinálná a 40mm x40mm es képet!
Ha valaki jártas ebben a témában kérem irjon mit rontok el vagy milyen más program jöhet még szóba esetleg milyen marófejet használjak, merőlegesen vagy megdöntve.
Köszönöm!

5bzs27u7

Sziasztok..!

Keresek olyan programot amivel lehet úgynevezett vágási terítéket csinálni, miné kevesebb hulladékkal...lemez munka
Van valakinek ötlete..?
Pár progit megnéztem de nem találtam
Vagy plugin a IncSkape rajzprogihoz..?

000000000

OptiNest

amit keresel az Nesting funkcio

000000000

http://ajancnc.com/en-us/softwares.php

Ajancam    
AJANCAM NESTING SOFTWARE

bznc93pf5

Corel X5öt keresek vin 8ra 64bitetst, tud valaki használható változatot ami nem vírusos?  
köszi