Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Ebben a történetben csak az van hogy olyan rész nem kell felrakni amire nincs szükség amihez nem haszál szinte senki aki nem szoftver tulajdonos és net kapcsolatot tényleg használna:
» Solid Edge SP kliens  
» A Solid Edge Teamcenter kliens  
» A Solid Edge Insight kliens  

4ybj8h3c8

Ha már ennyire belemásztatok a Solid-ba, van valahol a neten normális magyar leírás az ST2-ről?

000000000

Ha st2 magyaritot abban a help része is magyaritva bövül anál részleteseb nem igen fogsz találni....

4ybj8h3c8

Jogos. A baj az, hogy rühellek a képernyőn olvasni.

000000000

Nyomtasd ki papira ha ugy jobb...

4ybj8h3c8

Letettem az összes helpet PDF-be, tabletre feltöltve, ezt hajlandó vagyok olvasni.
Probléma megoldva.

000000000

Nekem bevál a helpet olvasva ugy tetem a lépéseket stbe is igy rám is ragat!
De igy tableten?:(

gs7g6k8ch

Sziasztok!

Nincs véletlenül valakinek EdgeCam-Mach3 postprocesszora?

Köszi!

000000000

Jó tudni. Bár ebből baj még sosem volt.

urpwig5xe

Powermill 9-hez keresek postprocesszort Mach3-hoz. Van egy nagyjából működő, de mindig átalakítást (elsősorban törlést) igényel hogy a Mach3 elfogadja.

9a8r3iviv

Sziasztok !  
3d-s tervező programot  keresek,
ha van hozzá magyar nyelv , az annál
jobb.Nem bonyolult gép tervezéséhez.
/dugattyús töltőgép/
Várom javaslatokat.
Köszönöm

s7manbs8

remrendes

Ha jo a kicsit nem hivatalos is, akkor SolidWorks. Van hozza magyar nyelv es a Youtubeon magyar nyelvu oktatoanyag is.

9a8r3iviv

Köszönöm a gyors válaszotokat !

NewUser

Autodesk Fusion 360, min 1 évig ingyenes. 3D Cad, CAM. Érdemes kipróbálni...

http://www.autodesk.com/products/fusion-360/overview" TARGET=_fnew>Fusion 360