Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

iiidyyiy3

Nem szép dolog linket adni, hozzáférést meg nem!

000000000

keres meg privátba!
ie3000@zoho.com

adamant

pedig már sokan leszedték ahogy nézem :)  

keress meg privátba :)

000000000

Sziasztok!

Ne haragudjatok, ha nem tudok visszaolvasni több ezer hozzászólást. Keresnék egy legálisan használható, ingyenes CAD programot, 3D modellezéshez. Csak hogy átlássam, amit tervezek, készítek. Nem gond, ha az ingyenességért cserében csökkentettek a funkciók, de azért az alapok működjenek. Mit ajánltok?

Köszönöm!

tfpk6pks3

Ha keresel akkor talász is. Nézd meg a http://www.magyarblender.hu/index.php/hu/" TARGET=_fnew>Blendert
Ennél nem panaszkodhatsz a csökkent funkciók miatt sem....

000000000

Köszönöm!

xabi

Szia,
Engem is érdekelne az Aspire V8, írtam privátot.

iv43r83d

Szép napot!Engem érdekelne ez a gear program megköszönném ha elküldenéd hogy hol lehet letölteni. Előre is köszönöm. Üdv csaba

b4nm7gjvr

Nekem megvan a Gear Template Generator v3.0.4 progi, ha érdekelne elküldöm emilen keresztűl, de akkor írj egy létező jó mailcímről: g-mail vagy mailboxról....

b4nm7gjvr

https://torrentz.eu/" TARGET=_fnew>Itt érdemes még keresgélni, szinte minden megtalálható itt!

iv43r83d

b4nm7gjvr

iv43r83d

Köszönöm még nem kaptam meg.Üdv csaba

iv43r83d

Köszönöm szépen megkaptam. Üdv csaba

b4nm7gjvr

Használd egészséggel sokáig!