Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

s2k5ycubj

Hú ha ezt még így végig is kellene fúrni...[#vigyor2][#vigyor2]

s2k5ycubj

Nagyon jó dolgokat tud a vezérlőprogramod Tibor! Biztos nem kevés munka és tudás van benne![#worship][#worship][#worship]

dx69fn8ya

Üdvözlet. Van valaki aki az Alphacam program használatában jártas?

u6p5jr23k

Sziasztok!

Gravírozással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.  
Aspire, 120*120 munkaterület, 8,5 vastagság. De ez nem is lényeg. BMP import, majd vektorizálás. Ebből 2 db. ellentétes sarokba, és egy szám. A számot a saját szövegszerkesztőjével szúrtam be. A számot egy menetben marja, míg a BMP-ből vektorizált mintát szinte pontonként.  
Profile toolpath, machine vector: on, 30 fokos 0,1mm gravírtű 0,5 mélyen.

Csatolok egy videót, hogy egyértelműbb legyen.
1:30-nál marja a számot, utána a mintát.

https://www.youtube.com/watch?v=24GffdDCaMM&feature=youtu.be" TARGET=_fnew>video

Kösz!

2dbfy8y

Szerintem az lesz a gondod,hogy előtte az aspire-ben tedd zártá a vonalláncot.
Valószínű kis vonalakból áll, és nem érnek össze a vonalvégek.

robroy007

Azt tudtam, hogy képes a programod erre, de hogy pontosan illeszkedő ellendarabot faragjon valaki az már szerintem igencsak nehéz feladat, kopott/használt mintadarab alapján, műszaki dokumentumok nélkül

u6p5jr23k

Szia Pabló!

Köszönöm, hogy rávilágítottál a lényegre. Ugyan egyelőre csak Corel-el tudtam normális vektoros képet készíteni, de ez lesz a jó megoldás.  
Még rengeteg tanulni valóm van és nem szégyellek kérdezni... :)

000000000

Ez a fajta csavarszivattyú tengely egy rugalmas házban dolgozik, így nem értem, milyen ellendarabról beszélsz, ami annyira kritikus. Szerintem kevered a többi "fém a fémmel" illesztett típusokkal.

robroy007

Ezesetben tényleg van szabad mozgási lehetőség a profillal kapcsolatban

z2f2tz3pc

Sziasztok!
Solidworks-ben mit jelent a final cut és a complet z level? Mi van, ha nem jelölöm ki.
Valamiért 0.25mm-el kisebbet mart xy-ba. Z-t nem néztem.
Üdv.
http://kepfeltoltes.hu/150414/sw_finalcut_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Sziasztok!

Solid edge st7 64 bithez és Solid works 2014 64 bithez keresek magyarítást!  
Van esetleg valakinek?  
Köszönöm!

000000000

st7 már bene van magyar...

000000000

Srácok konkrét linket kérhetnék tőletek email címre, amiket én találtam abban minden benne van csak a magyar nem!    
Kössz!

000000000

Feltételezem, hogy mindenki a 30 napos demó verziót használja, és utána vagy azonnal letörli, vagy elmegy a boltba, és megveszi.
Ha valaki netán „szürke” irányban gondolkozik, akkor halkan mondom, hogy már az ST5-ben is volt olyan fícsör, hogy feljelentette magát a gyártónál, IP címmel, Windows / alaplap sorszámmal, meg még egy tucat terhelő bizonyítékkal.
Egy napon belül jön is az email, egy fizetési felszólítással, 5 számjegyű összeggel, és nem forintban!