Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

xfg6v697j

A mach topikban vágül félbehagytad a témát.
Kipróbáltad a kézzel írt G2 G3 utasításnál,hogy szaggat e.MACH topik #8082 .
mert ha annál nem szaggat,akkor a generált G kod a gond.Ha szaggat,akkor meg a mach-al van valami.

000000000

Bocs,hogy akkor nem válaszoltam.Még nem próbáltam ki,a héten nem volt időm.Hétfőn majd azzal kezdek.De azt még nem tudom,hogy az aspire a kijelölést(általa rajzolt alakzat)mindig szaggatott vonalal ábrázolja,a beírt szöveget meg folyamatosan.Van e jelentősége a gkódban?

xfg6v697j

Ha küldesz egy G kodot mailban,olyat ami nálad  szaggat,akkor én szivesen kipróbálom,hogy nálam mit csinál.Egyből okosabbak leszünk.Én nem használok ilyen progikat,csak az artcamot,ezért nem tudok ehhez hasznosan hozzészólni.De ha kipróbálok egy nálad rosszul műlödő kodot,akkor már ki tudnánk deríteni valamit.

besirkyjh

Szia  

Miben mented a szerszámpályát ? Mach2/3 ARCmm a jo .

Megnézem én is de nemigazán tapasztaltam ilyet az Aspirnál .

besirkyjh

Kiprobáltam egy kört és jo , nem szaggat .A pályát J és R értékekkel irta .

000000000

Szia!
Mach 2/3 arcs mm mentem.A gép a munkahelyemen van,csak hétfőn jutok hozzá.Már sok munka lenne rá,a fönököm cseszeget,mikor lesz már kész.Négy éve nem ment a szerkentyű.Már régebben írtam,hogy Att-ből machosítottam,kod generátornak használnám az aspiret.

000000000

Majd hétfőn tudok küldeni kódot.

000000000

Szevasz csewe!
A kézzel beírt kodnál nem rángatot a gép.Az x y tengely kicsit hangosabban ment az iven,de folyamatosan.Betöltöttem a másik topicból otako kézzel írt kódját,az is rángatás nélkül futott le.Ezek szerint a nálam levő aspire postprocesszora lehet a hibás?Az íveket nagyobb szakaszokból rakja össze.Nem megy a görbévé alakítás.Fel raktam volna a kódot,amit az aspire csinált,de a pendrive nem mentette el.    

cu05ic9nw

Sziasztok gondoltam ha érdekel valakit egy kis Solid Works lecke akkor ez én mindig rögzítem és felteszem a youtubera és meg osztom veletek!! http://www.youtube.com/watch?v=2upzpDTmxMo&feature=colike" TARGET=_fnew>Solid works lecke1

000000000

Habvágáshoz használ valaki Cut 2D programot?

0i8bkxjf4

SZia hát ha nem nagy nyűg akkor szívesen veszem.

cu05ic9nw

sokat tervezek minden féle dolgokat csak be kapcsolom a videó rögzítőt és fel teszem a youtube-ra

cu05ic9nw

de ha van kérés szívesen veszem és meg csinálom de ha van kérés akkor cam progival(szerszám pálya generáló) is teszek fel videót!!

s2k5ycubj

Köszönjük előre is! Imádok tanulni! Sajnos nagyon nem boldogulok a cad programokkal...

cu05ic9nw