Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

a vastagsággal semmi gond, az anyag méretére gondoltam

bznc93pf5

a hossz és a keresztméretre gondoltam, ott ne hagy sokat pluszban csak 1-2mm-ert

000000000

Forgácsoló, arra gondol, -sztem- hogy a munkaterületet vedd olyan kicsire, hogy a kezdő sornál a maró vegye az anyag szélét is. Persze, ez neked nem jó, mert csak a kezdő sornál könnyít.  

000000000

„Vegye” = vigye.

bznc93pf5

amit Danibá ír az nagyon jó csak egy baja van, ehhez már érteni is kell, na ez még nekem sem megy ! pedig ez jó

bznc93pf5

ha jól értem csak a kezdő sornak kellene lassabb előtolás mert ott sokat visz a kés nem úgy mint a következő lépésnél, azt hiszem ez volt az elsődleges kérdés de lehet én értettem félre

000000000

Igen, de több helyen van neki kezdő sor. A munkán belül.

000000000

Gyere el, megtanítom:))
Átszaladhatsz estére is:))

v2vhwz32z

Bonyolultnak nem bonyolult amit ír Danibá, csak nehézkes.
A néhány megás fájlt kell átvizsgálni, keresni benne a Z mozgásokat és átírni az azt követő mozgás előtolását. Vagy veszek inkább egy ütősebb motort! [#wink]

000000000

Ha a jegyzettömb be beírod, az előtolás adatot, keresésre. Végig léptetheted egyenként És javíthatod.

000000000

A marómotor csere jobb megoldás, de költségesebb:((

bznc93pf5

ma már késő van elindulni, estére már nem érnék oda,  
majd legközelebb!

bznc93pf5

de még mindig jobb mint tökölni, és előbb utóbb úgy is szükség lesz rá

v2vhwz32z

Persze, rövidesen beszerzek egy nagyobb motort.

000000000

Mert lassú vagy:))  

Jó, jó, csak szólj időbe, hogy tudjak készíteni tudásvizet, és sajtos croissant:))