Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

spgkgiiaa

linuxcnc.org címen eléred, letöltöd, kiírod cd-re. bootolható rendszerlemezt kapsz, felteszi az oprendszert, és benne a vezérlőszoftvert is. disztribúció és hardverfüggő, hogy mit telepít, és mihez kell neked külön csomagokat telepíteni. nekem eddig minden ment elsőre, még olyan dolgok is benne vannak driverek tekintetében, amit az xp-nél nekem kellett telepíteni.

Béni

http://www.linuxcnc.org/lucid/ubuntu-10.04-linuxcnc1-i386.iso" TARGET=_fnew>EMC2
Ha a telepítés alatt van internet kapcsolat, általában a szükséges driver-ek települnek.

Gyakorlott Ubuntustól érdeklődj a Swap javasolt méretéről. Ha üres HDD-re telepíted, akkor ezt akár rá is bízhatod a telepítőre.

000000000

Ezeket a láthatatlan furó vektorokat keresed?
http://www.4shared.com/file/5f_wYwrz/file.html" TARGET=_fnew>DRILLING_1.dxf
Pedig ott vanak azok! :)

gypzwep

Köszönöm a segítséget! Igazán kiváncsi vagyok, hogy mit alkottál, de,
Nem tudnád feltölteni valami olyan helyre ahonnét le is lehet tölteni? Ez a sz@r feltelepíttetett velem egy progit, ami felrakott (legalább) 3 másik programot, feltúrta ez egész gépet, az induló progik közé is bepakolt valami szemetet, beletúrt a messengerbe (is), elvileg letöltötte fájlt, csak nem tudom, hogy hová...

besirkyjh

Igy jártam vele én is :(
Vigyázz az uninstalall , nekem ugy tönkre tette az Ftp fiokomat hogy elerhetetlen , még javitani sem tudom valami dll-t magával vitt :(

000000000

#2542 link "download now"!
De itt egy másik helyről!
http://mammutmail.com/?action=download&sid=b32b2105aec83e1e4b26bd9637e6caaa" TARGET=_fnew>DRILLING_1.dxf
Ne dől be sehol a vilozo ablakoknak mert tanulság lesz belöle vagy károd!

gypzwep

Próbálkoztam letölteni, de sehogy nem tudtam, csak ha telepítem azt a .....
Az ilyeneket nem szoktam unistalálni, csak shift+delettel törlöm a ..cibe.

gypzwep

Ezt milyen progival csináltad? Tutira csak én vagyok ilyen béna..

gypzwep

Autocaddel konvertáltad? Egyébként ez tökételes.

000000000

Egyébként most tutam meg énis hogy a 4share free acount feltételek meg változtak most már nincs free share funkcio az accountnál ezért nem tutátok letölteni ez engem is meg lepet több éves használat után most per pilanat![#oooo][#gonosz3][#ticking][#kuss]

gypzwep

Légyszives írd le, hogy hogyan. Betölti, de még nem sikerült rájönnöm, hogy generáljak karikákat  a pontok köré.

000000000

#2545 DRILLING_1.dxf nem jó?
Gondolom demoval probálkozol aban csak a saját sample fájlokat tudod ügyeskedni!

gypzwep

De, amit te generáltál a tökéletes. A teljes verzióval játszadozom, de alapból ez is "láthatatlant" generál, és be sem a tölti az artcam, ellentétben a corella mentettel amit betölt.
Szal a kérdés az, hogy te hogyan csináltad?

zozo

Richy, a pycamnak jó barátja még az inkscape és a qcad is linuxban.

Én most épp a blenderrel kezdtem el foglalkozni, (van hozzá útgeneráló script,) bár még csak épp egy téglalapot sikerült legenerálnom, tanulnom kell ezerrel a szerkesztést.  

Használja valaki közületek a kódgenerátorát?