Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Alibre cadnál telepitéskor válaszható a nyelv!

lari

kiválasztottam a telepítésnél de így is angolul beszél....
A beállításoknál sem tudok más nyelvet kiválasztani....

VViktor

Bocsi ,elfelejtettem válaszolni :(
Szóval indítsd el.Utána Tools/Options/és ott az első ablakon kell kiválasztani a magyar nyelvet.

lari

Választanám, de csak az angol van benne.....

VViktor

Hmm ez érdekes nekem is ez van fent.

lari

neked nem 2012-es van?
Amit nekem linkeltél az 2011

9npx2xk89

cut3d-nél mikor legenerálná a szerszámutat, azt üzeni, hogy:
check the tool stepdown does not exceed the cut plane depth.
Mit rontok el?

9npx2xk89

Közben rájöttem.

000000000

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni,h Edge CAM-nek van-e Mach3 posztprocesszora? Vagy milyen CAM progit ajánlotok ami kompatibilis a Mach3 vezérlővel?
Válaszokat előre is köszönöm

Üdv!

9npx2xk89

Van, bár nekem csak olyan verzióm volt ebből ami vírusos volt, de erre való a virtual machine. Kicsit meg kellett piszkálni az állományt pár sort kitörölni, és utána jól ment. Melyik verziód van?

000000000

Hát olyat töltök le amilyen jó lesz :) Azért is kérdeztem,h feleslegesen nem töltöm le. Nem tudom,h melyiknek ugorjak neki. Kellene mert 3d marásról lenne szó. Gondolkodtam még MasterCAM-ben vagy Deskproto-ban (azokat sajna nem ismerem, de majd megtanulom). Nem túl bonyolult formákról van szó (ezért erős kicsit az EdgeCAM :) ), de kell a 3 tengely. Deskproto-ról vélemény? Ha esetleg tudnátok olyan helyet ahonnan lehetne szedni CAM progikat azt előre is megköszönném.
Neke dis köszi gulasoft

Béni

Ha erősnek tartod az EdgeCam-et, akkor hogy jön a képbe a Mastercam?
Az kicsit izmosabb. [#nyes]

000000000

Igy kezdödik vagyis amit felsoroltá az sorban ki kell probálni egysével!
Nincs olyan szoftver amit keresel hogy mindenre jóóó!
Egy évtized után is ezt tudom ajánlani a válalkozó szelemüeknek akik hasonlo rendszerekel kezdik a pályafutást!

000000000

#2462 Roli87

Szasza43

SprutCAM az nagyon jó!