Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Bevit model testeknél rhino nem igazán hajlando kezelni a külön külön kezelni a felületeket a modelen csak egyben!
Vagy csak én nem jötem még tud e felület robbantást csinálni egy model testen ami külön megmunkálási fázisoknál jol jön!
Alibre meg kérdezi egy idegen cad redszerböl átemelt modelné hogy kezelje a model felületet egyben vagy külön áloként! :)

D.Laci

Napi szinten használom mint RhinoCam plugin, és mint mechsoft is, de használok mellette mastercamot is. szerintem nincs vele semi gond. a mechsoftos (visulalmill) azért jobb kezdöknek mert ott kis ikonok mutatják is hogy mi mire való.
Ha megvagy vele elégedve akkor kár váltani. legfeljebb az alibrés verzióra érdemes a parametrikusság miatt áttérni

VViktor

Szia. Esetleg nincsen az Alibrehez valami tutoriálod? vagy magyar pdf-ed?

000000000

VViktor

Igen.Mert nekem meg van a teljes verziós,de hiába magyar,mégsem Inventor :D

VViktor

Alibre Design 2012-öm van.

000000000

Van pdf is meg video is de alapnak jó!
De a Cam részhez ott a csomó mintapálda "Tutorials" könyvtárban és egy 20mb pdf a "Tutorials" lépésekhez persze az angol de nálam gyorsan be rögzödöt az összes tutor utáni gyakorlás!:)

VViktor

Oké megnézem köszi :)

000000000

Az meg ugyan az mind a v12 régiek csak felület office lett 2012 nek!
Természetesen énis teljes értékü szoftvereket használom alibre cad/cam modult hisz azt lehet csak hasznositani használni!

000000000

de ezek mind fentvanak a kolibrydesign nél!

VViktor

Keresem ,mert én olyat szedtem le amiben semmi nincs :(

000000000

Feltöltésre kell idö!

000000000

frob

nézem a menü rendszert a tiednél de  nekem nincs olyan menü elem fenti sorban hogy alibre cam, minden bizonnyal egy nem jó expertet találhattam.. vagy is olyat amiben valamiért a cam nincs benne, pedig jó lenne és bőven megfelelne a 3D cam rész

000000000

Mert azt rá kell a cad részre telepiteni a cam modult!:)
http://downloads.alibre.com/addons/AlibreCAM_2.0.exe" TARGET=_fnew>AlibreCAM_2.0x86