Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

frob

000000000

hay
ezekhez van mach3 post proci!
elérhetö itt ezekhez a cam progikhoz  
http://www.machsupport.com/posts.php" TARGET=_fnew>cam post
BobCAD-CAM  
Dophin CAD/CAM USA  
Mastercam  
POWERSTATION  
RhinoCAM  
SharpCam
SprutCAM  
SURFCAM  
[#vigyor][#nyes]

43pbwjg8s

Ment visszamél bemelegítőnek. :)
Skype-on majd megkereslek.

frob

nagyon szép darabok
de joformán árakat sem találok hozzájuk.. gondolom mind milkán felül...

nagyon jó lenne ha ún 1 menetből meglenne a dolog...de sztem ezeket egyenlőre nem tudom megfizetni

Sanyi Bá

és aPrimCem-et még nem is említették,
de ez is használható sokmindenre.

Sanyi Bá

bocsi rosszul írtam:PrimCAM

000000000

hy  
sok példa volt már szerintem ezen a forumon hogy az ilyesmit elkerülhetö!
goole okosan kell kérdezni![#vigyor]

000000000

hát van még az az dunát lehet rekeszteni az iylen programokal is!:)

000000000

Sziasztok!

ProE-ből vagy a cégcsoport (PTC) termékeiből származó kimenettel dolgozott már valaki közületek? Mi a véleményeket a programról?

000000000

Láttam lentebb írtál a CoCreate témában, összeszedném kérdéseimet és elküldeném neked a napokban, ha nem gond.

Köszi

43pbwjg8s

Szia!
Én olyan nagyon nem merültem el benne. Igy nem biztos hogy tudok válaszolni.
CNCVIKTO tanulgatja éppen.
Lehet Tőle több segítséget kaphatsz. Nekem ahhoz idő kellene hogy átböngésszem.
De ha gondolod azért küld el nekem is.

43pbwjg8s

Én mindent meg tudtam eddig vele csinálni amit a munkám megkívánt (15 éve dolgozom vele lassan).
Sokan nem szeretik mert mérnöki gondolkodásmódra épít. Tehát "mindent tudok és kontrollálok amit csinálok". Nem rajzolgatok csak ugy a levegőbe...

000000000

Szia!

Én AutoCaddel és SE-vel dolgoztam korábban, most kipróbálom a CoCreate-ot a fejtágítós DVD-ről, aztán meglássuk...
Nekem spec. szimpatikusabb a modelltörténetes dolog egyelőre a SE alapján.

43pbwjg8s

Én is igy vagyok....
Bizonyos esetekben azért nagyon jó tud lenni a CoCreate is. Viszont a modell követhetősége...  
Rugalmas változatkezelés és a mélyebb módosíthatóság... Ezt (még) nem látom benne.
De a PTC is szétválasztja majd a Lighntning-bana dolgokat és külön külön feladatcsoportra ajánlja ki a PRO/E-t és a CoCreate-t.

Mindentől függetlenül: Van ami nagyon tetszik benne!

v2vhwz32z

Én is még csak ismerkedem a CoCreate-tel, de tetszik. Milyen fejtágítós dvd-t emlegetsz?
Én a netről töltöttem le.