Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

CoCreate draving része elég átláthatatlan anak aki kis angol nyelvudásal bir a tools menükbe jobb oldalon csak sok a feliratozás van semi ikonszerü segédlet egyes funkciok!:(
az SE 1000x könyebb kezelni még angol nyelven is a 2d részét is!
Model része meg szinkron modelezés teljesen !
hááát..........

000000000

Holnap felrakom, tesztelem, meglássuk. SE szerintem elég logikus volt, hamar meg lehetett tanulni. Ha ez is van annyira logikus, akkor nem lesz gond.

000000000

Holnap felrakom, tesztelem, meglássuk. SE szerintem elég logikus volt, hamar meg lehetett tanulni. Ha ez is van annyira logikus, akkor nem lesz gond.

000000000

000000000

000000000

000000000

000000000

Hupsz, volt egy kis bibi, többször ment el, mint kellett volna, legyen szíves kitörölni az admin a felesleget.

Köszönöm

000000000

lényeg hogy neked kézre áljon!
az az gyorsan és hatékonyan lehesen tervezni![#vigyor0]

000000000

elosieto #1512 ment!

000000000

Ok, SE nagyon-nagyon jó volt erre szerintem, egyetemen tanultuk, megtetszett, nem nehéz.

A ProE-vel viszont tovább lehet lépni és ipari gyártás számára is hasznos dolgokat tervezni, ez tetszik benne, megvalósul a CAM elv...

000000000

igen ez a legföbb két progi az iparba PROE és CATIA !:)
nameg a tebis cam ami legjobb progi amivel edig találkoztam!

35kpazcgr

Az Inventor sem kutya.
Az újabb verziói kenterbe verik bármelyiket.
Csak kicsit drága.
Nekem szimpatikus az Alibre Design program is. Ez is mindent tud, de negyed-ötöd áron, mint a nagyok!

000000000

igen ez kb olyan ha van egy jo szerszám amivel szeretek megoldani sok dolgot adig szeretem nagyon és ez adig tartamig egy nála jobbat kinem probálok akor a szokot jo szerám már namis anyira jo mert az uj jobbat használom mindenre ez szoftverel is igyvan nálamis legalább!

43pbwjg8s

:)
hahaha!!!!
Mit nem mondasz. Gyorsan váltok is rá.

De jó lenne ha ismerné az ember azt amiről véleményt mond.

Egyébként az Inventor tényleg egy nagyon jó szoftver!