Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

x4rhew5r3

"Modela Player 4" kerestetik. Megvan valakinek?

D.Laci

Mi az a plusz funkcíó amit más nem tud?

000000000

Ez nemcsak Roland gépekre jo? az az csak Roland gépel értelmezik a kimeneti proter vagy kordináta kod nyelvet?

x4rhew5r3

Egyszerűbbnek tűnik mint az EC (forgatóhoz).

x4rhew5r3

Csak van neki valami karakteres kimenete. Ha igen, akkor már csak filter/konverter kérdése, hogy rs274-et csináljak.

D.Laci

Ránézésre nagyban hasonlit a "DeskProto"-ra.
Ha csak forgató miat kel ,akkor ajánlom azt. egyszerű és nagyszerű a célra!

000000000

számbol veted ki a szot !
de egy mondás teljesen ide vág melyik volt elöbb a gyuk vagy a tojás?
mert a vetric és a roland szinte ugyanaz detára és az a Roland szoftverek nagyrészébe bene van a vetric ltd felirat!
ez példáza egy ilyen:
http://www.youtube.com/watch?v=2QSHQRNwZjc" TARGET=_fnew>EngraveStudio to vcarve

MODELA Player meg cut3d kopincs funkciora kicsit más felületel!

x4rhew5r3

Nálam most a korra jellemző Qrvaság van:), kéne valami, de időt nem akarok rászánni. Az idő most másra kell. (Ezt most ne vegyétek komolyan...)
Láttam a demóját, és olyan magától értetődőnek tűnt. Persze ha meglenne, már lehet más lenne a véleményem. Keresek valaki Roland-ost, aztán meglátjuk...

zyg3siamw

Szia ! Nekem Roland gépem van,de a a ModelaPlayer sajna nincs meg.Csak a 3DEngrave,DrEngrave,VirtualModela .A ModelaPlayer helyett tudom ajánlani a Mecsoft Visualmill-t.Van benne Roland gépekhez való postproceszor,egyből meg tudja hajtani a Roland gépeket.A ModelaPlayer-t nem lehet letölteni,csak frissítés található hozzá a hivatalos oldalon.Pár éve még le lehetett tölteni a Rolanddg oldaláról,de sajna már nem él.

frob

Segítene valaki felvilágosodni?  
Ha megrajzolok egy dobozt, autodesk inventor, solid edge benakkor abból hogy is lesz marópálya ?
Azokból dwg esetleg iges kijön ügye és azt eszi a pl mach3 már rendesen, de hogy állítom be milyen lépésekkel menjen..? Milyen közbenső szoftver kell (Artcam, vectric3d) a G kód generáláshoz?
Bocsi az értetlenkedésért... de még nagyon az elején vagyok a dolognak, mindenféleképpen 3D -s dolgot szeretnék marni, mint pl egy kézi műszer doboza kívülről belülről...  Előre is köszönöm a felvilágosítást.

43pbwjg8s

frob!
Ez lehet hosszú éis és rövid is.
Szoktál valami messengert használni?
Ugy könnyebb. Engem megtalálsz az itteni emil címmel msn-en.
Ha nem is sokat de talán az indulásban tudok segíteni.
A célod pedig nagyon szimpatikus. Egyszer szeretnék én is dobozt marni.

frob

Köszi Skype amit szoktam a többin csak cset, de szerintem ha nem nagy fáradozás biztos itt is jól jön ilyen információ másnak is... ha tőmondatokban leírnád akkor előrébb jutnék, meg gondolom más is...

43pbwjg8s

Nem lenne jó.
Először:
Elvileg minden le van már itt írva a fórumon. Nem is egyszer. VAn aki nem szereti az ismétléseket.
másodszor.
"Mindenki másképp csinlja".  
Ez azt jelenti, hogy alapjaiban gyakorlatilag mindig ugyanugy, azonban akár más szoftverrel, akár más metódus, munkamenet, elv akármi szerint.

Harmadszor:
Nem mondanék újat a legtöbb embernek. Lásd "először" pont.

Negyedszer:
Túl hosszú lenne tőmondatokban és azt itt nem szeretik.

:)

Szerintem csak dobj egy mélt!