Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Tesék ám tanulni.......#1532 böl![#vigyor]
lene egy tanácson cam rendszerek tanulmányozásában hová is menyél okosodni.........

43pbwjg8s

Frob!
Ha tanácsolhatom, bármilyen programmal is kezdesz, ha nincs közvetlen olyan segítséged akivel együtt csinálhatod az első lépéseket, akkor mindenképpen csinálj végig lépésről lépésre egy pár tutorialt!

43pbwjg8s

pontosan ahogy mamba mondja!
A segítség ott van lentebb mamba linkjén.

000000000

Pedig énis ilyenekböl fejlötem fel erre a szintre ahol most tartok SE be senki és semi tanfolyamon nem vetem rész pedig vizuális oktatásnál nincs jobb szerintem szoftverkezelés oktatásban!

000000000

Tanulni, tanulni, tanulni. :D Az SE-nek egyébként jó oktató van beépítve a Súgójába, tessék legalább  egy-kettőt megcsinálni az alapokból. Rengeteg kínlódást megspórolsz vele.

frob

alap dolgok megvannak , de az ilyen finomságok nincsenek benne, vagy ha benne is rendesen eldugva...

frob

no és hova? hozzád mi? :) merre is vagy helyileg?

000000000

hay!
nem se oktatásra gondolok hanem cam rendszerekel ismerkedni melyik és hátha megtetszik valamelyik !
többit privibe ha érdekell!

000000000

Mire gondolsz eldugás alat az SE be? képel ilusztrált helpje van még ha angol is képek alapján ott vanak a lépések!

frob

persze jó is az ha már tudom hogy hívják amit keresek.. :) addig "el van dugva" még a helpben is

000000000

az igaz ezért probálj ki minden gombot mire valo én is igy jötem rá milyen funkcio mire is való és még a helyedben hagynám is a magyar felületet is csak angol mert szokj hozá met nagyon ritka a magyar cad /cam rendszer elvétve van egy két rendszer csak magyaritva!!!!

000000000

még anyit hozzáfüznék SE st verziohoz ha könyiteni akarsz a tanuláson akor átkel kapcsolni hagyományos modra sokal könyebb kezelni!
ST3 ordered mod a hagyományos régi felület kezelés!
http://cnctar.hobbycnc.hu/mambablack2009/vegyes/st3_ordered.jpg" border=0>

000000000

http://cnctar.hobbycnc.hu/mambablack2009/videok/st3.htm" TARGET=_fnew>ST3 ordered video
[#vigyor][#vigyor][#vigyor]

000000000

Jó kis videó. Amikor átkapcsolsz szinkron módba, a PathFinder-ben jobb gombbal kattintva a Feature-ön át tudod konvertálni szinkron megmunkálássá a már kész dolgokat.
 Amúgy mi a neve a proginak amivel a képernyőmentést csinálod ? Egyszer már leírtad, le is töltöttem, de valahol elkallódott.

000000000

szia!
nekem megváltás volt ez a funkio az st be a szinront inkább hagyom a bonyolutsága és számomra még át láthatatlan kezelését![#violent]
A recorder progi egy kinai ezért nem igazán van neve !
http://www.4shared.com/file/wsW0YxV2/PSR_v60_20061028.html" TARGET=_fnew>PSR_v60_20061028
A gyogyszer nem virus csak fájl titkositás nem szereti a virus irtok  azért reagál rá némelyik nyugotan használhatod![#vigyor]