Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

hello!
Érdemes lenne egy nagyoló és egy simitó szerszám vagy adott kontúrja külön szerszámpályát csinálni ha van a reliefnek keret kontúrja esetleg!
Rakjál fel képet mi is a cél!
Reliefnél gépet kímélni ennél a munkánál mozog legtöbbet a gép ha visszaveszed a tolerancia akkor a relief felbontását csúfitod vagy is nem lesz részlet gazdag!

000000000

A meg munkálási kezdő pontot bárhol kijelölheted egy munkadarabon az az munkadarab referencia pontját át helyezhető tetszés szerint![#smile]

9b6n3fn2n

Bocs csak most kerültem gép elé. Köszönöm a segítséget megtaláltam a kívánt beállítási lehetőséget.

000000000

Sziasztok!  
Azt szeretném kérdezni, hogy a Deskproto-val hogyan lehet gerber file-t készíteni? Betöltök neki egy modellt, megcsinálja az útvonalat de nem tudom elmenteni a Mach3-nak. A full verzió kell hozzá vagy lehet demoval is? Előre is köszönöm.

000000000

nemtud gerbert el menteni Deskproto max dxf vagy hgl fájlt ha vektoros kell!
de mach3 post az van benne 4axis ig!
talán nyákot marsz?
mert arra van kézenfekvöbb progi is![#vigyor]

000000000

Nem. Mindenféle formákat marnék... Csak ugye ha skethup-ban megtervezem a formát, akkor kéne valamilyen program ami megtervezi hozzá az útvonalat, és itt az oldalon azt láttam, hogy deskproto-val tervezett útvonalat és azt vitte be mach3-ba. Vagy tudsz valamilyen egyéb programot amivel ezt meg tudnám csinálni?

000000000

szia!
értem az elképzelésed!
persze van más progi is de ezt privibe beszéljük meg inkább !
katins a nevemre és elérhetöség......!

robokacsa

nem tud valaki egy progit, ami eps ből dfx et csinál? és le is lehet tölteni valahonnan, nem túl bonyodalmasan?

000000000

corel draw [#wave]

robokacsa

a corel meg is ette a filét, de nem az szerepelt rajt, aminek lennie kellene rajt, lehet rossz rajzot küldtek?
magyar címer kellene

000000000

000000000

Ne meg nyisd az eps hanem uj projektben imports be  corel igy kezel legtöbb fájl tipust csak!
de azis lehet rossz fájlt kültek el!
küld el nekem és megnézem ha nem sikerül...!

ppxgww95

Magyar címer különböző formátomokban
http://www.nemzetijelkepek.hu/cimer-letoltesek.shtml" TARGET=_fnew>ITT

000000000

me3ua0a6

Üdv!
Bénázok!
Összeraktam egy cnc-nek való PC-t. Standard módban XP telepítve rá. Minden szuperál rajta, de sajnos a Vectric programok 3D-s megjelenítése helyett lefagy a program, és kilép. Gondolom a 3D-s szimuláció okoz gondot.
Mi lehet a probléma? Mit felejtettem el felrakni?
Videokártya drivere a legfrissebb, alaplapi integrált, nem mai darab. Compaq gépről van szó.
Köszönöm az esetleges segítséget!