Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

2mug5sx6

Sziasztok keresek cq9318 műszerész esztergához bordás szíjat vagy beszerzési forrást köszönöm.

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

istvan58

Sziasztok,

Ha valaki nem ismeri esetleg, én most találtam rá, 94 euróért ingyen postával vettem 6L-es ultrahangos mosót, 3 nap allat jött meg.
De sok más érdekes dolog is van itt:

https://vevor.de/

svejk

Ezt?

Ha kipróbáltad légyszi írj már a tapasztalatokról.

Régen szeretnék én is egy használhatót.

TBS-TEAM

Az egyik 316 a másik 304 rozsdamentes anyagból van. [#kacsint]
József

Hombárka

MATEEEL

Üdvözlet mindenkinek!
12 mm-es tengelyt keresek. 5-6 darab 100mm-esre lenne szükségem, vagy egy darabban lévőre, aztán majd jön a flex...
Pestszentlőrinciek, kispestiek, kőbányaiak, zuglóiak előnyben.
Köszönöm!

Tari Gábor

Sziasztok,

Műanyag rudat keresek, 6mm est. Az lenne a jó, ha viszonylag pontosan 6mm lenne, mert amit árulnak általános műszaki műanygokat, azok legtöbbször plusszosak, tehát kb 6,5mm. Az anyagminőséggel kapcsolatbna nincsenek különösebb elvárások, csak a felület szép sima legyen. Ismertek olyan műanyag anyagot, amiből ha 6 ost veszek, az 5,9 és 6,1 között van?

Köszi

g89ketty

Modellező boltban nézz körül, üvegszálas létezik sok méretben. A Nagyvárad tér közelében.[#pias]

NagyZé

Én meg inkább azt olvasom, hogy visz mindent akár szilárd dolgokat tartalmazó folyadékot is és szinte elnyűhetetlen. Neked volt valami negytív tapasztalatod?
A perisztaltikussal vannak rossz tepasztalataim. Ha rossz csövet fogok ki gyakran elszólhatja magát. Nem ártana percenként 25-30 liter sem 8 órán keresztül. Ekkorát még nem láttam. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs.

RJancsi

Csigaszivattyúval (mivel "betonológus" vagyok) főleg habarcs-szivattyúnál találkoztam. Őrült drága hozzá minden, és ha a csiga vagy a ház megkopik akkor kuka. A perisztaltikusnál gyakorlatilag - mint írtad - csak a tömlő használódik el. A komolyabb ipari változatoknál nem szárazon hanem kenőanyagban (olaj vagy glicerin) futnak a görgők és a tömlő, ami sokkal kisebb energiát igényelk és a kopás is kisebb. A legnagyobbak amiket láttam a "mókuskerekes" pumik -> azaz tömlős szivattyús pumpás mixerek. Óránként 30 m3 betont simán elnyomnak az akár 29 méteres gémjükön. De kisebb gépeket is láttam már pl. kőzet injektáló gépek vegyszeradagolójában. Ott is percenként 2-10 liter vegyszert kell relatív pontosan adagolni.

rotaryfun

Az olcsó háztartási búvár szivattyúk zömében csavar ( csiga) szivattyúk. Pár tízesért tudsz venni, frekiváltóval hajtva beállítható a kívánt szállítási mennyiség. Amit nem szeretnek ha szilárd részek is vannak a folyadékban.

sunraw

Sziasztok!

Szilikon öntéssel foglalkozik valaki?
Öntőformára lenne szükségem, fehércement öntéshez.

Privátban légyszi.

svejk

Pici esztergára keresek gyorstokmányt, talán az EMCO-nak volt olyan, hogy a síktárcsát kézzel lehettett ráhúzni nem kellett hozzá kulcs.

Átm. 2 mm-es anyg befogása a cél.