Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

a8ccphm94

remrendes

Zalaegerszegen van feher XPS, peremzsalunak aruljak. Ha kell megkeresem a cimet.

RJancsi

Sziasztok! Szükségem van egy LiPo 102560 (ez a méreteit jelöli mm-ben) 3,7V-os akkura. Az eredeti (ami épp most halt meg) 1000 mAh volt, az Aliexpress -en most 1800 mAh is kapható. A gond csak az, hogy februárra ígérik mire Kínából ideér. Van valakinek ötlete/beszerzési forrása amire nem kell hónapokat várni?

dtb

Korábban volt szó a folyató fúrásról, és most, hogy szükségem lett volna rá, elkezdtem keresgélni, de olyan áron találtam, (link [#wilting] ) hogy leültem... M5, vagy M6 menetre lenne szükségem zártszelvény és/vagy szögvas összefogatásához, kb 60-100 furatról lenne szó. Valaki valami olcsóbb beszerzési forrást tud esetleg?

vadember

dtb

Igen, ezeket én is megtaláltam az alin, csak nem tudom, hogy minőségben ezek hol állnak, mert ha 10 fúrás után kuka, akkor adtam a sz@rnak egy pofont. Más magyar forgalmazót is találtam, kicsit olcsóbban, de még keresgélek. Valami Eu-s forgalmazó kellene, ott legalább az afat megúsznám.
...és még a menetformázó is hasonló, azt is keresgélem.

sufnituning

Tömörkemény marószárakból lehet csinálni, ha van gyémánt tárcsád.

dtb

Köszi a tippet! Valami hasonlón én is gondolkodtam, végigvettem a szóba jöhető "vasakat" a hilti szegtől kezdve a minőségi fúrókig és marószárakig... Te csináltál már ilyet, vagy csak ötlet szintjén beszélünk róla? Nem fognak kilágyulni pár fúrás után?

sufnituning

2 éve csináltam egy gallérost.
Nem tudom hány fúrást bír,
nekem 10 fúráshoz kellett próbára.

6-os szárból 4,65-re köszörültem a szárat, előtte meg egy hosszabb kúp, aminek a vége 3 mm, utána meg egy nagyobb szögű kúp 0mm re.

Szerintem egy 20 ezer furatot simán megcsinál.
faggyú-olaj keverékkel kentem.

dtb

0cphxg8ns

18650 akksi pack-hoz keresnék valakit, aki 4db-ot ponthegesztene.
Akksit küldenék postán, áthidaló lemezem nincs, de ha kell beszerzem azt is.
A lehetőségeket kérem privátban jelezni (arról kapok email értesítőt).
Köszönettel: Tom

sanyi84

Sziasztok! LoneWolfhoz menő embert keresek. Egy tételt kellene elpostázni. Nyilván nem ingyen. Megbeszéljük. Nem nagy dolog, E/P regulator.

svejk

Keresem az(oka)t a fórumtársat aki anno Vadembertől vett az alábbi sorkapcsokból és megbeszélt díjazás ellenében át tudna nekem adni 30 darabot.
[#t19p92332#]

TBS-TEAM

József

Motoros

Ismerek egyedi igény szerinti gyártót, ha még aktuális keress meg.