Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

dezso74

Sziasztok!

Keresnék mágnestalpas fúrót megfizethető áron.
Ajánlatokat privátban kérnék.
Köszönöm.
Dezső

RJancsi

Sziasztok! Arduino és Mitutoyo témában jártas hozzáértőt keresek. Van egy 0,001 mm pontosságú (digitális) Mitutoyo mérőórám és szükségem lenne egy olyan mérésadatgyűjtőre ami előre beállított időközönként (1 perc - 1 óra intervallumban)
rögzítené a mérőórán kijelzett értéket. Ha lehet akkus megoldás kellene (nincs mindig hálózati áram). A tárolás SD kártyára menne, amit utána laptoppal vagy asztali PC-vel szeretnék feldolgozni. Arduinóra gondoltam, de persze más is lehet, csak stabilan működjön. Lenne rá vállalkozó aki csinálna egy ilyet (kulcsrakészen - kábellel, szoftverrel)?

Földi Péter

Jó reggelt Mindenkinek!

Megbízásokat keresnék élhajlítógépre.
Egy Metallkraft GBP1340-es gépünk van, ami 1300 mm hosszt és max. 40 tonnás nyomóerőt biztosít.

Kis és középszériákat vállalok megfizethető áron.
(1db-tól 10.000 db-ig)

Jellemző anyagvastagság a jelenlegi prizma tükrében (0.5-6 mm-ig). Jelenleg 1.25-ös szénacélt hajlítok, de a széria ma éppen kifut és van szabad kapacításom tavaszig.

Kérlek, ha ismertek olyat, akit érdekel, jelezzetek nekem a peter.earthley@gmail.com-ra.

Természetesen jutalék fejében.

Köszönöm,Peti

Földi Péter

Bocsánat, az lemaradt, hogy természetesen CNC élhajlítróról van szó (nem NC).

zke2uhgfm

Üdvözlöm a közösséget
Nem találtam kifejezetten erre való fórumot, ezért ezt választottam, remélem nem lövök nagyon mellé.
Szóval, keresek egy CNC maróval rendelkező embert, aki hajlandó lenne segíteni a gépével és a szakértelmével. Szerszámosbőröndömbe szeretnék szivacs betétetet gyártatni. A végeredményt valami olyanra szeretném mint ami a csatolt képeken látható. Az alapanyagom meg van hozzá, nem szivacs, hanem valami habosított polietilén, direkt erre a célra. Megrajzoltam a szerszámok körvonalait, az elhelyezést, az egész bőröndöt illustrator-ban. A befoglaló mérete 486x241mm, 40mm vastag az anyag. Kellene valaki akinek van ideje és hajlandósága foglalkozni ezzel és ki tudná marni. Budapesti vagyok, úgyhogy elsősorban környékbeli lenne jó, de a megyén belül azért tudok mozogni. Természetesen semmiképp sem baráti szivességből kérem.
Köszönöm a figyelmet.
Tisztelettel
P. Viktor

RJancsi

Lehet, hogy vízsugaras vágóval jobban járnál. Olyat nemigen találsz itt a fórumon, de sok cég foglalkozik ilyennel.

zke2uhgfm

onagy

A szerszámrendező szivacs betétek EVA (etil-vinil-acetát) habból készülnek, akár CO2 lézer vágással is vágható, de nagyon jól marható cnc-vel is. Ajkán van alapanyag gyártó/forgalmazó.
O.

onagy

Két rétegből készül, a zsebelt és az alap. Ragasztva.
O.

zke2uhgfm

Nekem ez van: https://www.emag.hu/hbm-machines-habszivacs-betet-modul-szerszamos-kocsihoz-szerszamos-szekrenyhez-585-x-410-x-40-mm-gb7637/pd/D671SHMBM/
Ez egyben van, egy anyag az egész. A lézer és a vízsugaras vágást úgy tudom elképzelni ha mindent egy méretre kell süllyeszteni és akkor van egy 20mm vastag agyag amit teljesen átvágnak a vízzel vagy a lézerrel, majd a kész darab hátára, telibe ragasztanak egy másik 20mm-es lapot. Mint írtam nekem egy anyagom van, egy 40mm-es. Tehát nekem a marás lenne az ideális, főképp mert nem egyforma vastagok a szerszámok így több mélységi méret lenne, hogy a tetejük kerüljön egy szintbe. Azt sejtem, hogy marható, mert több videó is van róla a neten (pl.: https://www.youtube.com/watch?v=YAgT8oNwKhQ vagy https://youtu.be/Y_Aj3bxf2GA?t=133 ) csak nekem nincs marógépem, hogy megcsináljam.

zke2uhgfm

Azt sejtettem, hogy nem fognak tolongani a jelentkezők, de, hogy senki sem, arra azért nem számítottam.

szf

Az adatlapodból nem derül ki, hogy hol vagy helyileg. Kb.

svejk

szf

szabo janko

Hol lehet védőharmonikát nem arany áron venni-csináltatni a lassan már működő marógépemre. Esetleg kicsi kinaiaknál ?