Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Földi Péter

Tisztelt Kollégák,

Maradt még némi kapacításom nagyteljesítményű lézervágás terén.

0.5-10 mm-ig vállalok szénacél és saválló vagy roszdamentes  vágást igényes minőségben.

Vállalok zártszelvény vágást, lyukasztás, mintakivágás, akár felirat létrehozását a szelvény bármelyik falán.

2D és 3D vágás egyaránt.
Berendezés típusa: TRUMPF 7020 + TRUMPF TRUSIDK 4001 V2 sugárforrással.

Maximális méret ami egyszerre megmunkálható 1500x2000 mm.

Zártszelvények esetében falvastagság jellemzően 2-3-4-5 mm.  

Gyors átfutási idő, megfizethető ár. A kapacításom tavaszi projekt beköszönéséig fenáll. Most még van szabad kapacításom. Ha valakit érdekel, konzolt szeretne építeni, vagy komplett mechanikai elemet, keressen bátran.

Emailcímem az adatlapon található, arra napi szinten válaszolok.

Számla kiállítása nem jelent problémát. (Alanyni adómentes számlát állítok ki - KATA)

peter.earthley@gmail.com
06 50 108 3631 vagy 06 20 516 2600

Köszönettel,
Péter

jani300

https://shop.haberkorn.hu/szerszamok-gepek/stationalis-gepek/acelprofil-es-karos-lemezollok-lyukasztok/karos-lemezollok/1322030-karos-lemezollo-tartalek-kes-par-magyar

Rákerestem mert kíváncsi lettem mibe fájhat egy ilyen .
A jó hír hogy lehet venni .
Az árára kíváncsi lettem volna ,de nem látom .
Abban nem vagyok egészen biztos hogy az is jó hírnek számít .

jani300

Ez jó !
150 egy komplett olló ...
De köszönöm , a nagyságrend megvan akkor .

PSoft

Akkor...

Mégis csak jó hír(volt) hogy nem láttad az árat. :)

MATEEEL

Keresek DC/DC konvertert (step up / down) 10-16V körüli bemenő feszültségre, legalább 5A terhelhetőséggel. Hestore-t, Lomexet már néztem, ott nincs, Jófogáson, Vaterán sem láttam.
Valami ötlet esetleg?
Köszönöm!

jani300

Ugyan már ...
Már vagy negyven éve csináltam is , rúgólapból van a kés .
Meg van gyári is a kisebb .
Van tartalék kés is , a csinálthoz is ,meg a gyárihoz is .
Csak puszta kíváncsiság ,mit fog méhbe vinni ,vagy vitetni a gyerek .
Egy nálam idősebb lakatos barátommal csináltuk egyszerre (szerinted ki volt a tippadó ?)
De az övét már megtaláltam nem olyan régen a méhben ... :(
Csak a felső kést vettem meg (a méhben most) ,de az nem a fogaskerekes megoldású .
Mondjuk ő hozzáfért a gyári tartalék késekhez .
Én  a suttyó nem , apámmal hozattam törött nagy dömper rúgólapot ,abból vannak a kések .

jani300

Köszönöm !
Picit olcsóbb ,valószínűleg a kisebb méret miatt .

6kvs7rgy

Üdv. Milyen árat képvisel most használtan egy OMRON CJ2M-CPU32 ? Táp és lezáró nélkül. Nem nagyon találok használtan omron cpu-kat.

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

MATEEEL

Szia!

Köszi a választ. Sajnos nem jó, mert step up / down rendszerű kell. Autóba kell egy stabil 13V, függetlenül attól, hogy 12V van az akkun, vagy jár a motor, és megy a töltés 14V körül.

Földi Péter

Sziasztok,

GBP-1340 -es élhajlítóval munkát vállalok. 40t maximális nyomóerő, 1300 mm-es hajlítási hossz. Szabad kapacításunk most még akad. Alu, acél lemezek hajlítása jellemzően 0.5-6.0 mm között.

A gépről egy fotó (a gép teljesen új).

Kis- és közepes szériákat vállalok, max 10.000 db-ig. Később ez változhat igény szerint.

Elérhetőségem az adatlapomon valósak. Alanyi adómentes számlát adok.

Ha érdekes lehet, keressetek, Fórumosoknak természetesen kedvezménnyel.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Üdv,Péter

LittleSV

Sziasztok. Keresési segédletet szeretnék... Betűket kellene kivágnom, fehér "hungarocellből". A lépésálló nem jó, gondolom valamilyen zártcellás lehet, mint a lábazati, de olyat még nem láttam fehérben. Kültéri használatra lenne, fehér kell amit nem kell glettelni (ilyen infót kaptam, hogy a kivitelező ilyen anyagot ad, csak "drága").

RJancsi

Fehér XPS néven keresd! Kapható pl. itt.
Dekorációs boltokban többszörös áron van.