Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

nmude4btr

Sziasztok!

Hol lehet kis mennyiségben vásárolni gravírozható víztiszta öntött akril lapot?

PSoft

t4fs3a8s

d46hvfrdr

Üdv!

Megvételre keresek legalább 40mm vastagságú, 185mm szélességű, 350mm hosszúságú poliamid lapokat. Csak alaptestnek lesz használva megmunkálást követően, így szinte lényegtelen milyen anyagú. Lehet docamid, pom vagy bármi, de rideg és törékeny anyag mint plexi már nem megfelelő!
Alapanyag szín nem kötött de fekete vagy szürke előnyben.

Szükséges méret: 40x185x350mm / 2db
                 40x185x220mm / 2db

Természetesen fórumos áron ha lehetséges! [#zavart2]

9m06938kx

Halihó!

Segítsége kellene, ez milyen csatlakozó fajta? 230v-s a középső pontja a földelés. Esetleg linket ahol van ilyen.

dc motor

Sziasztok!

Egy szívességet szeretnék kérni. Valaki nem tervez menni LoneWolfhoz? Jól jönne egy Toellner TOE 8951 tápegység, ha lenne valaki aki elhozná és postázni tudná, az nagy segítség lenne. Kis mértékben tudnám honorálni is.

LittleSV

Sziasztok.
0.3-0.4mm vastagságú háromrétegű PS-ABS-PS szalag egy vagy mindkét hosszanti irányú (szalagszélesség függő hogy csak az egyik, vagy mindkét oldalán perforált) perforálására keresnék szerszámkészítőt. A perforáció 1.5mm átmérőjű, és 4mm a középponti távolságuk (tűrés 0.1mm).
Kaptam már itthoni és német ajánlatot is forgódobos és lineáris megoldásra is (érdekes hogy a német megoldás olcsóbb mint amit itthon ajánlottak). Mivel nagy kapacitással kell dolgozni, így csak a forgódobos megoldás jöhet szóba. Optimális esetben a szerszám szélessége állítható (pl reteszelt tengelyen) fix értékekre (8, 12, 24, 32, 44, 56, 72, 88mm). Nem optimális esetben minden felsorolt szalagszélességhez külön dobot kell készíteni (pontosabban a 32mm és felettiekhez, mert alatta csak egy oldalon perforált a szalag).
Tud valaki olyan céget, aki meg tud ilyet valósítani (legalább  szerszámot, a gépbe integrálást meg tudjuk oldani)?
Esetleg aki érez benne kihívást a megvalósításra az kérem keressen privátban a részletekért (rajzok, működési video).
Köszönöm előre is!

NagyZé

Keresnék olyan spirál rugót aminek a külső átmérőlye 20mm (ez fontos) a teljes hossza 50-70mm és össze lehet nyomni 20-25mm-esre. A rugóerőnek kicsinek kelle lennie. Egy könny műanyag alkatrészt kell visszajuttatni a helyére hasonlóan mint a visszacsapó szelepekben. Ezer olyan alkatrészt átnéztem már amiben hasonló méretű rugó lehet de még nem találtam megfelelőt. 1 db-ot találtam egy ismerős rugós dobozában de kellene még 4 db. Nem szivesen gyártatnék mivel ahhoz nem tudom megadni a paramétereket de aztán ki tudja.
NagyZé

svejk

ywathzay

Ezt letöltöd és szemezgethetsz. De kicsi az esély, nem fogsz ilyet találni ha a méreteket tartani akarod. Belelapoztam.

di9cys7gy

Sziasztok !
 Gyorsváltó késtartót keresek E3N esztergámhoz.

A segítséget előre is köszönöm.

kadaszog

0cphxg8ns

Keresnék valakit, aki Lonewolf-tól elhozna Szokolyára egy gép alapot.
[#t19p149432#]
Ez már nem fér be a kisautónkba. :(
A válaszokat, ötleteket előre is köszönöm.

Szalai György

Ötlet: Szétszedhető.
Ahogy a régi nóta mondja: Kétfelé kell vágni, úgy kell megpróbálni. [#vigyor2]