Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

mex

Ezt a típust kényelmetlen hüvelykujjal kezelni...

Jozs

Azt valóban nem írtam, hogy kis feszültséget ( talán 5 V ) kapcsolna. Nyomásra záródó érintkezőkkel.

Jozs

Nyomógombokat természetesen én is rengeteget találtam, de olyan cucc kellene amit az induló hozzászólásban linkeltem.

svejk

Bármilyen is lesz, figyelj az öntisztítási áramra!

Pl. az előbb linkelt is k.h.-s lesz ha nagyon pici az áram.

Jozs

Egy meglévő ketyerébe kerülne a nyomógomb mert ami volt tönkrement, tehát csak reménykedni lehet hogy a tervezői gondoltak erre, egyébként köszönöm!

RJancsi

Sziasztok! Tudtok olyan üzletet, ahol fél tábla (1000 x 1000 mm) rozsadamentes lemezt is lehet vásárolni? A vastagság nem kritikus, 0,5-1 mm között bármi jó.

gaben

RJancsi

TROMF22

Keresek kölcsönbe ,,fal szkennert", betonvas stb. keresőt. Esetleg kihasználatlan példányt megvásárolnék.
Nem szükséges profi kategória, elég, ha használatban már bizonyított hasonló feladatra:
Szintek közötti, E-gerenda + béléstestes födémben szeretném  a gerendát, illetve a vasalást megtalálni. Hozzáférhető az alsó, húzott oldalról, csupán vakolat takarás van pluszban.

Elvileg kölcsönzőből is igényelhető, de helyben (Miskolc) nem találtam, és egyébként is kötetlenebb időtartamra szeretném megkapni. Természetesen fizetnék érte.

Megoldási lehetőséget a Fórumon, magánban illetve elérhetőségem bármelyikén szívesen veszek.

Rabb Ferenc

Ha "rendes szakember" készítette a födémet akkor egy kis keresgéléssel biztosan megtalálod 60 cm-ként a hajszálrepedéseket a plafonon. Ha esetleg találsz kb 15 centinként párhuzamosan futókat is - azok a gerenda két széle [#integet2]

TROMF22

Köszönöm, ez a végső menedékem.
De rendes volt a szaki, hálózta + glettelte nem nagyon van repedés. De talán nagyítóval:)
A 60 cm elméleti osztást ismerem, csak azt tudnám a falsíknál hol kezdődik.
Aztán a hatodiknál meg már ki tudja hova tolódott.
Jó volna biztosabbra menni.
Bár amiket ezekről a kütyükről olvasok ( a több százezres vagy millás kategória alatt) az sem valami megnyugtató.
Bár ez már itt OFF! Bocsánat.

D.Laci

TROMF22

Köszönöm, ilyen lesz itt a közelemben is.
Bár úgy látom éppen az acél keresés nem az erőssége.
Ha kezembe kerül majd a garázs betonfalnál letesztelem.
Ott már 100%-ban fúrtam bele itt-ott vasalásba.
Az "emléklukak" rávezetnek mit tud.

D.Laci