Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

wsproBAGI

Sziasztok,
esetleg tudok Bp.-n valakit aki motor tekercseléssel foglalkozik??
1 fázisú motor állórészt kéne javítani

köszönöm

wsproBAGI

LakEl

Sziasztok, CNCdrive.hu websohp-pal kapcsolatosan tud-e valaki több információt az oldalukon közöltnél vagy van-e velük kapcsolatos tapasztalata? Hogyan lehet velük kapcsolatot felvenni? Email-re nem válaszolnak, a telefon nem elérhető, vagy esetleg ha igen, nem veszik fel, már egy hete folyamatosan próbálkozom nulla eredménnyel. Valaki esetleg rendelt-e náluk 175cm nél hosszabb árút azt szeretném megtudni hogy azt mennyivel drágábban szállítják ki? Már azt kezdem hinni hogy valami kamu webárúház

frob

Működő webáruház, lehet szabin vannak..
Itt is fent vannak a fórumon...

frob

Sziasztok
20.5mm es hss köszörült szűkített szárú fém fúrót keresek mindhiába...
Tudtok e olyan boltot ahol ilyesmit lehet kapni?
csak 2 db kellene...

Előre is köszi!

LakEl

Köszönöm a választ. Szerintem ők is olvasták amit írtam mert ma végre válaszoltak az email-re

hg8f0h7c

Sziasztok!
CNC maróhoz keresek valami használható asztalféleséget, amire be tudom fogni a munkadarabokat. Többnyire textilbakelit és GFK lapokat fúrok, illetve a kontúrt néha körbe kell marni. Jelenleg húzott alumínium "nút" van benne, három darabban, két oldalt 1-1 alumínium L profillal vannak összefogatva. A legnagyobb probléma, hogy ezt a három különálló részt nem lehet egy szintbe hozni, és már amúgy is le van amortizálva.
Egy esztergályos ismerősöm T-nút asztalt ajánlott, egy másik mezei bútorlapot használ. Persze beszerzési forrást azóta se találok. Ha nem T-nút, akkor mit ajánlatok? A kívánt (magassági) pontosság 5 századmilliméter.
A jelenlegi asztal mérete (összefogó idomokkal együtt) 644x440mm, természetesen az egy daraban érkező asztalt már összefogó idomok nélkül tervezem beépíteni. A szomszédban van plazmavágó, így a nagyobb méret nem probléma.

Motoros

Masszív alu profilt asztalhoz valót találsz : ITT
De van ennél olcsóbb is a neten.
Az 5 század mm elég komoly elvárás de ha a gép masszív és saját magával át tudod marni akkor talán.
Bútorlap felejtős mert elvetemedik a párától akár.
Létezik még a felületkövető az elvéről találsz pár mondatot de nem olcsó és megvannak a használhatóságának a korlátai.
A fórumon a témáról itt olvashatsz:[#t135#]
Létezik még a digitalizálás ezek után segédszofveresen a G kód módosítása de ez is nagyon nehézkes időtrabló.
ha pontosan leírod mi a feladat akkor lehet lesz rá használható ötlet.

Motoros

Vedd meg a fúrót és esztergályossal szedesd le a szárát a kívánt méretre.
De a 20-as fúrót ne szedesd le 16 alá mert acélnál meg fog fordulni a tokmányban.

remrendes

frob

köszi...
Eszterga van, csak szerettem volna ún gyári megoldást találni, hogy a kedves megrendelőnek tudjam mondani honnan vegye ha elbaszódik..

2ni23j35s

Szia
Szombatonként Debrecenben a zsibibe, vagy vasárnap Nyíregyházán a Tokaji úti piacon.  A Hofmann katalógusában is láttam de sokkal -sokkal drágábban. Azután a kúpos szárat a megfelelő méretre kell esztergálni.
Valószínűleg máshol is találtok használtcikk piacot ahol előfordulhat.

4h4344ty

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ilyen lapos satut hol lehetne beszerezni?

sufnituning

Ilyet könnyen lehet csinálni, de még jobbat is.

4h4344ty

Való igaz. De annyi munkám van, hogy gondoltam, gyorsabb lenne megvenni, mint megcsinálni.