Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Szasza43

Gyula65

Szia!
Miért nem fordulsz, a magyarországi képviselethez?
http://protostim.hu

Üdv!

sufnituning

sufnituning

LoneWolf

KERESEK...

Olyan gyártót, aki a képen láthatóhoz hasonló kivitelű mélyhúzott (nem tudom pontosan a technológia nevét) polipropilén/polisztirol stb. kb. 1 -  1,5mm vastag lemezből tud készíteni 60x40cm-es bliszter tárolókat, a 60x40cm-es műanyag ládák belsejébe. Kétféle kiosztás kellene, 3x4ées kb. 10cm mélységgel, ill. 6x8-as kb. 6cm mélységgel. tételenként százas nagyságrendű rendeléssel. Minőségi, igényes darabokra van szükségem, lehetőleg fekete ESD kivitelből. FIGYELEM, nem olyan egy utas vékony csomagoló vacakot keresek, olyan gyártót már találtam (mint pl. a bonbonok csomagolása...).

LoneWolf

MoparMan

ez fröccsöntött. ilyen keskeny elválasztókkal (a képen a széles függőlegesek) elég kalandos lesz 10 cm mélységgel. szerintem nem is fog menni vákuumozással 1,5 mm-es anyagból.
a vízszintesek meg eleve kivitelezhetetlen.

MoparMan

mondjuk lehet mélyhúzott is. de pár száz darabért elég horror egy ilyet felszerszámozni bármilyen technológiára

LoneWolf

Saját fotó.... nem fröccsöntött, a keskenynek tűnő falak is mélyhúzásra utalnak, ez gyári termék, de sajna német Utz ami jelenleg nem forgalmazott termékük... Fröccsönteni NYILVÁN nem fogok, horror szerszám ár... 60x40cm-es szerszám szerintem legalább 5-6 milla, csak úgy saccra.

LW

LoneWolf

Amúgy RÉGI problémám ez. A raktáramban kb. 4-5000 láda van tele... és sok esetben zacskózott, kis papír dobozos betét megoldásokkal. A zacskó elszakad, idővel degradálódik, foszlik, a papír doboz szintén rosszódik...
Az Auer Packing gyárt polisztirol kis doboz rendszereket amik illeszkednek a 40x60cm DIN koncepcióhoz, de HORROR áron - és elég nagyok a méretek, max. 8-as osztást lehet rendelni. Nincs más reális megoldás, mint a mélyhúzott PS vagy ABS lemez. Ennek a legolcsóbb a szerszám gyártása, keményfa pozitív forma, amire ráhúzzák a lemez anyagot. A gond inkább a relatíve kisebb darabszám és az esetemben vastagabb anyag a tartósság érdekében.

MoparMan

nyilván te jobban látod, én képről csak tippelek.
ha megúszod 5-6 ból...
sokkal nem olcsóbb a mélyhúzó sem, hisz szinte azonos a fröcss tápcsatornák kivételével

LoneWolf

A mélyhúzó SOKKAL olcsóbb, írtam, keményfából van, pár nap alatt elkészítik, azért a pontossági igények is mások. Ha cukrász lennék és bonbon tálca kellene, arra van is kapcsolat, de csak ugye 1-2 tized milliméter a felső határ.
1000-1000 darabig talán elmegyek, ha a darabár reális. Van rá kereslet is, meg nekem is sok kell. Néhány partnerem is venne, no meg itt a fórumon is piacképes esetleg...

D.Laci

Hivatkoz rám, megcsinálják. Reális áron.

Vári András
andras@mobilker94.hu
20/9751333

TROMF22

Egy elvetemült gondolat:
Ha van gyártói kapcsolatod vékonyfalú vákuumosra, készíttess két mintát ~ 1 mm eltéréssel. A kettő közé valami jól terülő vékony massza -> jó kis masszív szendvics szerkezet, két filléres elemből. (persze némi macerával)