Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

LoneWolf

D.Laci

Még itt a fórumon Rolandot is meg kérdezheted: [#5302@Edi200804]

Tari Gábor

Én is nagyon sokat keresem ilyet, én tényleg csak horror áron van. Én el tudnék képzelni egy olyan terméket, ahol ezek táblában vannak, és perforáció mentén lehet vágni őket. Ha nem is 100%-ban illik a fiókodba de így univerzálisan használható.
Én magamnak rétegelt lemezből megcsináltam, de ez időigényes és azért nem is olyan olcsó dolog.
Technológiára szerintem teljesen egyértelmű a vákuumformázás, szerintem egész vastag anyagokat is tudnak formázni.

remrendes

Naluk lehet van hasonlo keszen, vannak magyar forgalmazoik.

Jozs

Sziasztok !

AZ alábbihoz hasonló nyomógombra lenne szükségem. Kb. 10 cm hosszú, hogy egy átlagos emberi kézben elférjen. Nyomásra záródó morze kapcsolóval. A nevét nem tudom, próbáltam keresni kézi kapcsolóra és marok kapcsolóra, de nem volt találat. Aztán angol elnevezéssel próbálkoztam, amire  eBay -es találatot adott amerikai eladóval, 10eFt körüli áron. Tudna valaki segíteni, hogy Magyarországon beszerezhető-e ? Köszi.

Csuhás

Csak ötlet, egy időben vastag jelölőfilcnek dobtam ki a belső részét. A feliratokat lemostam, a végébe pedig sima nyomógomb került. Cirka félszáz ilyen gombot használtunk fel az egyik elektronikánkhoz.

Jozs

Köszi, azt elfelejtettem írni, hogy esztétikus, "gyárinak tűnő" és strapabíró megoldás kellene. A házi barkács csak akkor jöhetne szóba ha végképp nincs más.

TBS-TEAM

József

frob

Ez olyan mintha DMX csatlakozóba szereltek volna egy 100 forintos nyomógombot :)

legalább is a kép alapján nekem ez jön le és még ismételhető is

Jozs

Tulajdonképpen jó lenne, ha olyan kapcsoló lenne benne ami nekem kell.

Jozs

Valószínűleg nem jársz messze az igazságtól :-)

molnarfme

Üdv. Trivox be gombot keress (fehér a nyomólya).Létezett csavaros és forrasztott kivitelben is. ezt valami csőcsőbe kell beépitened a hossza miatt.
Ferenc

TBS-TEAM

Ezek a típusu nyomogombok nagyon gyenge minöségüek. [#zavart2]
József

Szalai György

Tulajdonképpen jó lenne, ha megemlítenéd, hogy milyen kapcsoló legyen benne ami nekem kell.
(Feszültség, áramerősség, kapcsolási funkció, elvárt kapcsolásszám, működési úthossz, gombszín, terminál típus, több nem jut eszembe, de lehet még más fontos tulajdonság is.)
Hadd mondjam majd, hogy olyat pont nem tudok. [#vigyor2]

TBS-TEAM

Ilyen infók estleg a teljesség igénye nélkül  [#law]

Kapcsoló típusa:
vandálbiztos
Összes pozíciók száma:   
2
Érintkező konfiguráció:    
SPST-NO
Érintkezők DC terhelhetősége:    
2A / 36V DC
Szigetelési osztály: