Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

szucst

Szervusztok,

Most szombat délután/este lenne lehetőség 1..1,5T súlyú max 2x4m alapfelületű bármi szállítására Bp->Győr vonalon. Szálanyag jellegű 6m is lehet. Teli platós autószállító utánfutó, daru nincs rajta. Km irányár 100ft, de ez méret/súly és legfőbbképpen időfüggő (le/felrakodás). Pm-ben írjon akinek ez most érdekes lehet... csak most, ez nem rendszeres.
Köszönöm h elolvastad.
Üdv: Tamás

svejk

Valaki látókörében hátha leledzik egy csodálatos
Güde GKS210 Plus gérvágó fűrész.

Csak egy fényképet kérnék az adattáblájáról, de akár a serial szám is elég lenne.

vadember

svejk

amper

Üdv, tud valaki ilyen mikrókapcsoló típusról vagy beszerzési forrás lehetősége? 3 állású  jobbra balra billen középen nyitott mind a két írányba

amper

borvendeg

Sziasztok!

Nem teljesen hobbi, bár én hobbira vettem...:)

Szóval van egy Fehlman Picomax 51 gépem Heidenhain 355 vezérlővel.

Van itt valaki aki ismeri ezt a vezérlőt és tudna segíteni a helyszíni beüzemelésében(Budapest Csillaghegy)?

Kézi módban működik a gép de a PC-s adatátvitel nem akar összejönni és lenne néhány kezeléssel kapcsolatos kérdésem is.

üdv.

svejk

Keresek tekerőkart, vagy másnéven kurblit.
Olyan 150 mm-es karral lenne ideális, de a lényeg hogy a foggantyúja felcsukható legyen.
Forgalmaz ilyesmit valamelyik cég?
17-es nyégyszögre kellene de az a része nem lényeges.

gaben

őrülT-Tudós

svejk

Köszönöm mindkettőtöknek, bár kicsit komolyabbra gondoltam.
Ezek a műanyagok nem az iparba valók...

gaben

RJancsi

A Powerbeltnél van komolyabb is. VLT és VLTA sorozat. Ugyan ez is műanyag, de combosabb kézikerék.

svejk

Ja... végül is a kerék még jobb is lesz, köszi!

RJancsi

Nincs mit! Kerestem sima "kurblit" is de nem jöttem rá a titokra(a google keresőszóra). A kézikerék egyből előjött.