Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

vadember

vadember

Kelepeisz Lajos

Valaki nem tudna segíteni, mégpedig hogy az egész országban nem találok olyan helyet ahol a képen látható jó minőségű bordás kereket be tudnák szerezni, esetleg valakinek valami tippe, nagy segítség lenne? Eddig az Angoloknál, és a Lengyeleknél találtam olyan helyet ahol ilyent árulnak.
http://kepfeltoltes.hu/151023/htd-timing-belt-pulleys_e2466747-2eab-4d63-82ac-6ee95d61df60_large_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Borcz

Kelepeisz Lajos

Igen próbáltam, csak ez a sima alumínium van, amivel az a baj hogy a bordák hegyesek, amit csatoltam képet azon meg tompa, ezért a sima alun kotyog a szíj.

000000000

Én, Sós Kft től vásároltam vagy 3 éve ilyeneket, vasból. Tökéletes volt
Szerintem beszélj vele telefonon. Nagyon segítőkész.  

Kelepeisz Lajos

Igen Danibá, azt mondod vasból, akkor hétfőn hívni fogom őket.
Köszönöm.

s7manbs8

Mintha pont lenne egy ilyenem a beültető gépemen. :)

Kelepeisz Lajos

000000000

Már találtál is vevőt a gépedre.[#nevetes1]

s7manbs8

Nem nagyon, de én tudok nyomtatni is kereket ha akarok magamnak is. :) Még pont tegnapelőtt körül néztem meg is, hogy azon 3M szíj van és a kerék ilyen vasból levő fekete, mint a képen csak a furata nem tudom mekkora lehet az is 8-as, mert valami csővel bővített 6.35-ös a motor tengelye amin rajta van.

szf

Szia!
Én kipróbàlnàk ilyen nyomtatott kereket.Küldök méreteket.

Kelepeisz Lajos

Mindenesetre megpróbálok Danibá tippjének utánajárni, mert jó lenne 3 egyforma kerék, hogy az XY tengelyeken azonos kerekek lehessenek.

s7manbs8