Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

vg343kiu9

Sziasztok.
http://www.ebay.com.au/itm/NEW-1PCS-QCA75A60-SANREX-TRANSISTOR-MODULE-/370460094109" TARGET=_fnew>Ilyen alkatrészt keresek.
Ha van valakinek és eladná kérem keressen meg.
Esetleg egy bolt címe is segítene ahol lehet kapni.
köszönöm.

vg343kiu9

Kösz a fáradozásodat.
Igazából az általam linkelt eladótól már múlt héten megrendeltem, de csak ma adta fel.
Azért gondoltam itt is megkérdezni mert hátha magyar forrásból előbb be tudnám szerezni.
Egy álló cnc eszterga nem a legvidámabb látvány.

ANTAL GÁBOR

Ausztriában 220 Volt van még? Érdekes azt hittem az EU országokban 230 V a hálózati feszkó

b4nm7gjvr

Szerinted új a készülék? Amúgy igen régen annyi volt most meg 230V-nak mondják ----> de 220-240-ig bármi lehet....

4ybj8h3c8

Üdv

TO220 tokozású bimetallt keresnék 50-100 fok közötti kapcsolási hőmérséklettel, 5 fokos lépésekben.
Tudtok valami hazai beszerzési forrást, ahol elfogadható áron lehet venni pár darabot?

4ybj8h3c8

b4nm7gjvr

De TIP 127 is jó főleg ha hőfogfüggő ventilátor szabályzónak kell... de rajzzal is tudok szolgálni ez ügyben, sőt alkatrészem is van...

De ha valamit félreértettem akkor bocsi

b4nm7gjvr

4ybj8h3c8

b4nm7gjvr

Ja akkor oda ez nem jó, csak amit Pál írt.
Bocsi..

ANTAL GÁBOR

Tegnap ( remegő lábakkal )bementem egy csapágyboltba és rákérdeztem a 7001 es csapágyra  ( egyszeres ferde hatásvonalú 12/28 átmérő méretekkel A válasz : kapható 24000 ( huszonnégyezer! ft / db ) .Nekem kettő kellene  
A kicsit nagyobb dupla 3201es  (12/32)  pedig 1500 ft  Értitek ezt ? tud valaki olcsó magyar beszerzési forrást a 7001 re ( jól jönne az a 4 mm átmérőkülönbség )  

vjanos

Ugyanattól a gyártótól?
Nem lehet, hogy valami speckó csapágyra kaptál árat, nem a mezeire?

onlinecsapagy.hu-t és barings.hu-t nézve a KBS, GPZ mag hasonló kínai kategória csak 1000ft körül van, de lehet ez nem felel meg a te alkalmazásodnak.

000000000

Pár hónapja én is így jártam. Csak én visszakérdeztem, hogy darabra nem lehet kapni.  
Most nincs szükségem tíz re.  

Kb. előtte egy héttel vettem egy másik fajtából 10 darabot. Gondoltam, azt hiszi mindig tízesével, vásárolok.  

De, megnyugtatott, nem kell tízet vennem. 1 db volt 28 ezer.  
Maradt az alternatíva.