Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Sok esélyed nincs az emelőre. Viszont ha már megfúrtad a házat miért nem teszel be egy pici műanyag gombot az új furatba? ( Belül vastagabbra véve hogy ne lötyögjön, és ne is essen ki )

xg2w6ib9x

Szia Karesz !

Szigethalom, Szigetszentmiklós határán a főúton van egy rugós cég.
Szigethalom Mű út 187.
farkasrugo.hu
Szerintem ott tudnak segíteni minden rugós témában.

zozo

Pont ezt rajzoltam le :)
Csak a fotó...érthetetlen...nyilvános pedig. Utoljára még megpróbálom, linkkel.

https://goo.gl/photos/JWBzx9QP2DBMwGvr8" TARGET=_fnew>alakítás

hostya

Kedves Csuhás és zozo!

Köszönöm a segítséget, már el is készült... :)
http://cnctar.hobbycnc.hu/hostya/GPS/5.jpg" border=0>

ce93xphjd

szia!

köszi a tippet, náluk érdeklődtek már és azt mondták nem vállalják. (nem tudom miért)

de úgy néz ki megoldódik, holnap kiderül.

köszi

Karesz

niu7vyvp0

Sziasztok,

Keresek olyan embert aki rendelkezik hagyományos marógéppel v. nagyobb munkaterű cnc maróval és vállalna alu megmunkálást. Elsősorban győr-moson-sopron megyében v. veszprém megyében, de ez kompromisszum képes. Épülő gépemhez szeretném megcsináltatni a váz alkatrészeit.  
Ha valaki vállalná, természetesen a megfelelő juttatás ellenében, kérem jelezze itt v emailon (szaky27 kukac gmail pont com)

Előre is köszönöm a segítséget.

knydzajic

Hali mindenki kedvezményes áron lézervágást vállalok, anyagom van.

b4nm7gjvr

Borcz

keresek 230V/110V 50-60W os trafót.
ha van 230V/95V-os 50W az is elég.
1 darabra van szükségem.
Üdv

svejk

Pár hete valamelyik cégnél láttam 400V-os betáppal 24V-os kapcsi tápokat.

Most hirtelen egyet sem találok...
Valaki esetleg?

svejk

znyolczas

Sziasztok!

Keresnék forrasztóállomást, lehetőleg Weller-t. Ha esetleg van valakinek porosodik otthon a polcon vevő lennék rá. Köszönöm.

000000000

Sziasztok! Keresek olyan kb. 2,5-3 méter hosszú aluprofilt, amely 3 darabra szétszedhető (a későbbi szállítás miatt), és a profil sínben egy kocsi tud mozogni, aminek kb. 2kg-ot stabilan meg kellene tartania. A profilnak olyan erősnek kellene lennie, hogy a két végén feltámasztva sem deformálódik. A kocsi motorosan kell, hogy mozogjon, változtatható sebességgel. Volna erre ötlete valakinek, hogy honnan, milyen megoldással lehetne ezt megépíteni, beszerezni?

designr

A leírásból egyből egy fényképezőgép-kamera mozgató mechanika jut eszembe ..bár funkciót nem részletezted..
A szétszedhetőség kritérium nagyban megnehezíti a kivitelezést..beszerzést..
Egy masszívabb..80×80-as körüli aluprofil..egy 20-as sinnel már elég lenne..fogazott szij hajtással..hajtóműves dc motor PWM szabályzóval olcsóbban,vagy léptecs vezérléssel(tápegység,leválasztókártya.vezérlő,motor,sz.gép)drágábban.
Lehet találsz gyári megoldást..de háromszoros áron,elkészíteni pedig egy belépőszintű DSLR fényképező gép áráért fogják,ha eggyáltalán valaki bevállalja ezt a darabokból való összerakós dolgot..Ha találsz googliban prototipust..ugy kérdezz rá mennyiért csinálnák meg..biztosan van gyári..és DIY változat..

000000000

Köszönöm, tényleg kamera mozgatásra alkalmas mechanikát szeretnék. Egyelőre sajnos nem találok konkrét DIY változatot, de sejtem, hogy valami alu profilos megoldás kellene. A tolóajtónkból indultam ki :).