Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Igen, a postás tudja, ha ráírod hogy magyarország, idejön...
de ok, még kicsi vagyok, nem tudom, hogy mi a reklám, mi a publikus, mi a titok :)))

s7manbs8

Nekem is volt valamikor, bár lehet csak szerettem volna egyet, vagy valami ismerősnek volt és nyomkodtam lehet. Mostanában mi pénz egy olyan ?

PSoft

Titok????
Itt???

Csak...adatlapra írt, becsületes nevet tudok elfogadni hitelesnek!:))
Mail-ba...nem ér!:)

000000000

jólvanjólvanna...
úgyis ismertek már, jobban is, mint kellene  .)

vjanos

Ilyen reed csőből akarok home kapcsolót csinálni :)

PSoft

Oda, jobb lehet egy védettebb, DIL-tokos kivitel.:)

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTipEDKgw1nboMq0ZGfFPABJa6s1PjxUUxRe5U_lw3J6Y7O4dDa" border=0>

vjanos

Lehet... de ez már megvan :)  
Majd nyomtatok neki valami tuti házat :)

000000000

000000000

Kelepeisz Lajos

Na uraim akkor most van az hogy belefostak a ventillátorba, a HTD 3M kerék ügyében felhívtam már a Bánki sos, Piko food, Powerbelt, Iramkot, Modul bt meg még másik kettő egyéb céget, az Iramkó kivételével mindenki azt mondta hogy kínai kereket kapnak csak az olaszoktol hozzák be, az Iramkó egyedül váltig álitja hogy neki ekte olasz kereke van, megkértem küldjenek egy kereket, hát majd 5000ft ért tudnák eljuttatni hozzám. Modul bt azt mondta hogy egyedileg le tudják gyártani, de 20.000ft/kerék, majdnem montam nekik mit csináljanak vele.
Szóval  tanácstalan vagyok, nem tudom mostmár mi legyen?

motion

Ezt már én is végigjártam vagy 2-3 éve és kb. ugyan ez lett a vége. Végül kimartam magamnak valami teflon-szerű műanyagból. Azóta is ezek a kerekek vannak a gépen.

smalla

vjanos

Hengergörgőt keresek, 4mm átmérővel és 6mm hosszal. Kb 1000db-ot.

Tud valaki forrást rá? Confidenzanál 70Ft/db, az picit sok ennyinél :/