Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

vjanos

Tkp miért erőlteted ezt a profilt?
AT5 nem jó?

ANTAL GÁBOR

Ok értem ... Tegnap keresgettem tárcsa profilrajzot de sehol sem találtam . A szijat adják meg mindenhol .Egyedül egy kb 20 éves katalógusban találtan T5 ös korrekt tárcsa rajzot ( a könyvespolcomról vettem le )  

Devecz Miklós

svejk

A gyári tárcsák méretei és a szíjprofil méretei alapján nem olyan bonyi. Még nekem is sikerült másodikra.

ANTAL GÁBOR

Nekilátok és keresek komoly szíjprofil katalógust mert az enyém hiányos . Pl a HTD 5M nél megadják az osztást a profil magasságot és a teljes szíjvastagságot .A rádiuszok hiányoznak

000000000

Sziasztok, keresek liftreklám aluprofil beszerzési helyet. Kérem, ha valaki tud, jelezze.

svejk

Itt http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/Sufni%20fogazott%20t%E1rcsa/" TARGET=_fnew>a legsufnibb megoldás.

Valószínű a plexiből MXL-es szíjhoz csináltam, azt a CNC osztotta és fúrta ki.

remrendes

High carbon chrome bearing steel (Gcr15) (DIN 100Cr6) is the standard material for bearing rings & rolling elements, also carbon steel & stainless steel will be used upon request.

Kelepeisz Lajos

UU,ez nagyon jól néz ki, ez nekem készült?
[#szeret]

s7manbs8

Azt próbálgattam, a neked való szíjra, közben cseréltem extrudert is, azt is nézegettem, hogy az javított e a gépemen.

Kelepeisz Lajos

Akkor az a három kerék milyen stádiumban van?

Kelepeisz Lajos

s7manbs8

Az egyiknek kicsit nagyobb lett a furata a másiknak túl kicsi, az egyik meg nem tudom hova lett itt közben. Most foglalta  nyomtatóm egyelőre nem tudok újat nyomtatni.

s7manbs8

Kettő lehet használható lenne belőle, megvan a harmadik is, csak leesett az asztalról. Azoknak a tengely furatába passzosan belemegy egy 8.00 mérető tengely.

4mjnxdwuu

Üdv, tudna valaki segíteni, hogy hol tudnék Alu lapokat vágatni méretre, aki adja az anyagot is ( en aw 5005 h14 3 mm-es) Visszaolvastam de nem találom...