Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

gs7g6k8ch

Szia Lajos!

A Powerbelt-nek tényleg van ilyen kereke. Én tőlük vettem, és kiváló darabok. A HTD-5M-et válaszd szerintem, 40 fogig van nekik acél. Vagy talán nagyobb kell? HTD-3M-ben valóban nincs, csak alumínium. Milyen fogazás kellene?

Üdv.

Kelepeisz Lajos

Szia!
Igen, sajnos a 3M csak 30 fogazástól felfelé kapható vasból, de nekem meg 24 fogazás körüli kell, az 5M semmikép nem jó, a 3M is csak szükségmegoldás, az igazán jó a GT2 lenne, csak azt meg nem gyártják 15mm széles szíjjal.

svejk

Az acél kerekekkel elronthatod az egész géped dinamikáját.
És erről nagyon sok szó esik itt a fórumon...

Anno amikor küldtem a kis kereket Neked akkor is írtam, hogy a Pikofood-nál vettem.

Veheted a Bánki-Soos-nál is de kösd ki hogy Sati-t kérsz nem kínai utángyártottat.
Kicsit lesz csak drágább, viszont kell rá várnod 3-4 hetet.

A Powerbelt ismeretlen gyártóét forgalmazza, hiába a Sati katalógus az oldalukon.

Kelepeisz Lajos

Szia svejk!
Én nem ragaszkodok a vashoz, csak ez van idehaza amiről tudom hogy jó. Amit múltkor adtál kereket az benn is van a gépbe, nagyon jó, de nekem nem említetted ezt a beszerzést, te azt mondtad hogy valamikor még régen a Németektöl hoztad. De nagyon megörültem hogy te is mondtál egy jó tippet, úgy érzem így már tudok előrébb lépni.
Köszönöm szépen.[#worship]
Neked is Danibá.

svejk

M10x1-es balos menetes szár kellene nekem 120 mm hosszú. Hátha van valakinek valamilyen szerkezet bontásából.

000000000

Sziasztok, van valakinek eladó ilyen billentyűje, 8 db, jó pénzért?
http://www.imgserv.com/images/2015/10/25/lLpxtQ29.jpg" border=0>

PSoft

Szia!

Hall-ost tudok ADNI "jó pénzért" ha megfelel.:)
De...mit írjak a borítékra?[#nemtudom]

000000000

Szia, hallos van, kupak is, nincs kedvem áramkört építeni, kontaktusos kellene :)  
turkálj még légyszi, magyarországon is gyártották... de "nem volt gazdaságos"

000000000

Esetleg ha valaki segítenene egy áramkör megtervezésével
tehát PC billentyűzet (USB) paneljét felhasználva a mátrix megadott pontjain kell kapcsolni...

de itt ezen a fórumos nem reális,,, mindenki csak acsarkodik, ossza az eszet, definiálja a felsőbbrendűségét...

lehet hogy hallotta, vagy látta máshol, sose csinálta, nincs is neki gépe...

sőt, mint tudjuk, nem ér rá mert pénzes munkája van, másnak tehát sepénzértseingyen...

s7manbs8

Csaby

Írtam neked, de az adatlapodon megadott gmail-es címen csak a mailer daemon lakik!

msas

fpd0kbd4

Szia!

Esetleg ez a billentyűzet megfelelne-e?

000000000

bocs a matricas@freemail él még, de macerás, ki akarom cserélni

000000000

Rafi ugyan, de nem kényelmes:
Braille billentyűzetet szeretnék készíteni, vagyis kb úgy mozogjon mint egy 101-es :)
(van a rafrinak kontaktusos, sőt volt valamikor Primo nevű számítógép, ahhoz is  gyártott  egy MGTSZ  :) tasztatúrát)

a Braille egy 6 bites kód (vagy 8, az ínyenceknek, pl kotta) és space, enter...