Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Tisztul a kép  A Confidenza is 24000 t mondott de van neki orosz ( !) 3800/db ért . No az sem az én esetem . Felhívtam egy miskolci boltot és csütörtökre kapok 2 db ot ( summa 3100 ft ért )  

szf

Legközelebb tudok segíteni csapàgyban pontos informàció birtokàban.

svejk

Gyanús, hogy a 70xx csak a szuperpreciziós sorozatban van mindegyik gyártónak.
Legalább is az SKF katalógusban is 72xx-től kezdődnek a kommersz egysoros ferdék.

ANTAL GÁBOR

Kínából lehetne venni ( a golyósorsók fix csapágyaiban ezt használják ) Azért szimpatikusabb nekem mert vastagabb csapágyház falat készíthetek . A kommersz dupla az 32mm ez meg 28 . 25 ös csúcsmagasságú 45 teljes magasságú csapágyházat csinálok . (emlékeim szerint Varsa rengeteg hasonlót csinált de akkor nem vettem )  

000000000

Ahol fóliatasztatúrát gyártanak ott biztos kapsz ilyet !  
továbbiakban a google a barátod !  

svejk

Bizonyára a kínaiaknak onnan van, hogy amiket már nem tudnak párosítottként összeválogatni azt kiszórják. :)
Valamire való golyósorsó csapágyazás szinte mindig superprecíziós válogatott csapágyakból áll.
Én úgy tudom ezekben az FK vagy mi a szösz jelölésű kis orsócsapágyházakban is ilyen van.

remrendes

...ilyennek kellene lennie... :)
En lattam, hogy hol keszulnek az ilyen kis ebayes/aliexpresszes alkatreszek. Hihetetlen.

svejk

Borcz

Keresek MDR20 -as csatlakozót. 1 darabot. Személyesen átvenném Pesten, Dunakeszi, Fót területén.
Azt se bánom ha van rajt 1 méter kábel.

000000000

3M-10120 csati pont ugyanaz , de így előbb találsz.  
Megnézem esetleg van ilyen elfekvőben, de ezért Vácig el kell jönnöd.

Borcz

000000000

Azt még passzolom, meg előbb találnom is kell egy ilyet, mert különben hiába jönnél.
Többit majd magánba!

3yc3y5gj

Sziasztok!  

Karcoló befogóba keresek gyémánt karcoló hegyet.  
Vagy bármilyen megoldás érdekel üveg jelöléshez.

Köszönöm!

000000000

Találtam 3M-10320 házat és bele 3M-10120 csatlakozót is !
Tehát ha kell itt van.