Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Borcz

Üdv
Keresek egy motor indító kondit.
40-50 uF  
Dunakeszi környékén. :)

svejk

A http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/CIMG2205.JPG" TARGET=_fnew>képen egy kettős működésű békebelei acélhengeres 50 mm-es pneumatikus munkahenger dugyattúja és rúdtömítése látható.
A munkahenger 1600 hosszú, így nem szívesen dobnám el, kellene hozzá javítókészlet.

A helyi bolti versenyzők lepasszoltak, mindenféle ürüggyel.

A dugyattyú belső furata nem érdekes megoldanám.
A rúdtömítés 25/35 mm-es és szennylehúzós.

Merre induljak el a nagyvilágban?

L. Imre

Csuhás

s2k5ycubj

a dugattyútömítés lesz polcon,pár napja vettem ugyan ilyet. Viszont a rúdtömítés nem biztos,hogy szabvány,azt valószínűleg gyártatni kell. Azért másnapra készen szokott lenni mindig... Ez egy nagyon jó hely!

7vpav5d32

Szolnok  
5000 Kőrösi út 43.

Mobil: 30/961-6673
E-mail: pozsonyizs@pantecom.hu
Fax: 06-56-424951
Telefon: (56) 425-098

Seal-Jet rendszerű tömítőelemek gyártása, 250 mm. külső körátmérőig, 400 bar nyomás-,200 C hőmérséklet határig.

s2k5ycubj

Vedd fel a Csuhás által linkelt sealring-el a kapcsolatot,szinte biztos,hogy azt mondják,hogy postázd el a tömítéseket és hamarosan küldik az újat.

svejk

Köszönöm mindenkinek!
(persze a rúdtömítést el is írtam, valójában 20/30 mm-es)

ANTAL GÁBOR

Nézte valaki amit L Imre linkelt ? Hónolnak is !
Azt hittem ez már nálunk kiveszett ( láttam amikor  szétvágták a miskolci Mezőgépben hosszlyukfúrót és honolót )

istvan58

sziasztok,

lehet valahol lapni szálcsiszolt fóliázott alulemezt?  2-3mm vastagságban.

ywathzay

Metalloglobus, vagy Per-Kor Kft az utóbbi házhoz szállítást is vállal.

jani300

Van még rombolni való gép :(
Nem rég talán 6 os Morse kúpos sugárfúrógépet láttam "megölve" méh telepen :(
Szeretem a nagy gépeket , de ez azért hatalmas .

ybm4ifb

Sziasztok

Keresek 3 fázisu szilárd t relét--
Kérdezném a hozzáértöket hogy szivattyú (Hidrofor)kapcsolásához használható-e

Köszi.

000000000

Ha induktiv terhelesed (motor) van, hozza valo SSR-t keress (a legtobb/legolcsobb, piacon kaphato tipus ugynevezett zero-crossing (nullatmenetes) fajta, amik - kompromisszumokkal es csak bizonyos feltetelek teljesulese eseten talan hasznalhato, de - nem igazan alkalmasak induktiv/kapacitiv terhelesek kapcsolasara. Ami neked kell, az az aszinkron/instantaneous/random turn-on fajta, ami a vezerlojel impulzusa utan nagyon rovid (us nagysagrendu) idovel bekapcsol.

istvan58