Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

Szia!
A lézergravirozó kínai csapágyát akarom kicserélni valami komolyra, csak nincs viszonyítási alapom, és ezért kérdeztem, hogy ezekkel az adatokkal pontosnak számít e a csapágy és a tengely?

PSoft

Ha csak azt nézem,hogy itt többen építettek pld.nyomtatókból/plotterekből bontott lineárokból is jól,és pontosan működő lézeres gépeket,akkor...
Biztos,hogy nem rossz a választásod.

nv5firipz

Most néztem vissza a képeid. Most már látom melyiket akarod lecserélni. Nekem is kottyan a 16-os kínai. de én egymás mellé kettőt terveztem így már oké.

Kelepeisz Lajos

Próbálok maximalista lenni, így nekem a kínai hüvelyek nem felelnek meg,  kedden meg is rendelem ezeket a Nippon hüvelyeket + tengelyeket, nem occo de ez van.[#wink]

000000000

Megérkezett a munkád. Profi lett, örök hála!!

9pk59nuy

Valaki nemrég pillanatpákával szerette volna jobbá tenni az életét. Ha eddig még nem kapott, akkor nézze meg itt!

http://szerszamaneten.hu/spd/unas_318485/Extol-forrasztopisztoly-100-W-9920

Csuhás

Tudtok Pesten olyan műhelyt ahol egy szerelő által beletört izzítógyertyát ki tudnak szikra forgácsolni egy hengerfejből?

Csuhás

mxjj54gxi

Fokozódik a történeted, vagy ez egy úlyabb hengerfej?

mxjj54gxi

Csuhás

Ugyanaz. Kb két éve kezdődött az egyik injektor fészkének peremén kb egy centi hosszú repedéssel. Amit meghegesztettek az autón. Becsiszoltam kézzel. jó is volt, de néhány hegesztési zárvány talán kioldódott, és porózus lett a hegesztett felület, amin nem tömített az O gyűrű. Most megperselyezték. A hengerfej tömítés helye egy picit be volt már nyomódva, ezért egy síkolást javasoltak a szervizben. A síkoláshoz ki kellett tekerni az izzítógyertyákat, de beletörték...
Basszus ami időm pénzem már ráment erre a repedésre abból vehettem volna egy komplett bontott motort.

iiidyyiy3

Keresek olyan embert vagy céget, aki levágna
DIN1026 UNP200 acélgerendát 730 mm hosszban 1 darabot és DIN1025 UNP160 acélgerendát 520 mm hosszban 2 darabot.

Mindenhol levágják, csak fizessem ki a 6 métert.

csizi

Jó Estét az Uraknak!
Keresek a képen látható 180°-os Faudi fejet, vagy olyan céget ahol beszerezhető. 90°-os sok helyen találok, de egyenes kivitelben itthon eddig sehol nem látok [#nemtudom]
M10-es menettel.
Segítséget előre is köszönöm.

http://cnctar.hobbycnc.hu/csizi/rotula-axial-28993-2490017.jpg" border=0>

KoLa