Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Sziasztok!
Forgácsolható vastag alu lemezt (10 mm) hol lehet darabban beszerezni?
Két darab 300x500mm-re lenne szükségem.
Nem árt, ha postáznák is.

Csuhás

Keresek észak Pesten vagy a közelében olyan gépműhelyt ahol egy autó alu hengerfején egy furatot ki tudnak esztergálni, majd egy esztergált perselyt belehegesztve egy O gyűrű számára új tömítő felületet tudnak kialakítani. Odafigyelő precíz munkát szeretnék, mert elég vékony a kérdéses helyen az öntvény. Tudtok ilyen gépműhelyt ajánlani?

robroy007

Ívelt kúpfogaskerék gyártás  

Rekard.hu Győr Kandó Kálmán út 5.
0698 511-880

mxjj54gxi

Kedves Mindenki!

Lézervágós segítség kéne!
3 mm vastag habkartonba kéne belevágni egy nagy halom kb 45mm átmérőjű lukat, meg talán pár darab téglalap alakút is.
Ehhez keresek valakit, aki Budapesten meg tudja csinálni, térítés ellenében.
A legnagyobb tábla, amiről szó van, 700x750mm, és van pár kisebb is.Mondjuk jobb lenne ha a gépbe beférna a teljes tábla, és abból le is vágná a masina. A teljes tábla 700x1000mm. De ha csak a kisebbik méret fér be, az sem nagy baj, majd levágjuk késsel méretre.
El lehet érni itt is, vagy emilen, vagy hetven-kettőhatvanöt-nullanyolc-nyolcvankilenc

mxjj54gxi

Próbáld meg a Dessewffy utcait!
A másik műhelyük itt van Sashalmon a Vulkán utcában, én velük hegeszttettem meg az öntvény könyvvágógépemet, és csodásan megcsiálták.
Elvileg hengerfej-javításokkal foglalkoznak.
http://www.szendrei-gepmuhely.hu/" TARGET=_fnew>Gépműhely

mxjj54gxi

Ha hulladékot nem kaptál, és nagyon kell drágábban is, akkor esetleg próbáld meg őket:
+36-1-3623964
Ólom, ón, horgany, antimon, stb. hasonló fémek kereskedelmével, ötvözetek gyártásával és eladásával foglalkoznak. Én betűfémet szoktam venni tőlük.
Kint vannak Kamaraerdőn, a régi Mechanikai Művek telepén.

000000000

Urak!
mk4-es belsőkúpot szeretnék felköszörültetni egy 380 hosszúságú orsón.
ha valaki tud erre gépműhelyt Bp.-en, vagy környékén kérem ossza meg velem

Csuhás

Köszi! Még teszek egy kísérletet az autón való javítással és ha nem jön be jövő héten keresem őket.

noctiluxx

Uraim,
Két komponensű epoxy adagolást szeretnék gépesíteni.Milyen mágnesszelep képes sűrűbb anyagot szállítani? A levegős egyébb szerelékek (csatlakozó, cső)alkalmasak erre?

svejk

Az ilyen ragasztóanyagok adagolását én precíziós fogaskerékszivattyúkkal láttam megoldani.
A szivattyú adati közt van, hogy egy fordulatra hány mm3 anyagot továbbít.
Ezután már akár léptetőmotorral is mehet a pontos adagolás.

Dakota25

Perisztaltikus szivattyúk? Akár nyomtatható is.

noctiluxx

Matricák "dómosítása" lenne a cél, a pár cm2-től a kb 800 cm2 teületűekig. Jól sejtem ugye, hogy pl. két levegővel megnyomott tartályból ha útját állom 2 mágnesszeleppel és utánna keverem össze, az minden lesz, csak nem szabályozott áramlás? Van kéznél egy alkatrésznek eltett solvent nyomtató, abban vannak ilyen pumpák, lehet azzal megpróbálom..

Csuhás

SOS!  Sziasztok Sürgősen kellene találnom egy olyan gépműhelyt ahol képesek egy furatra ráállni majd azt felfúrni és egy perselyt belehegeszteni. Az ajánlott gépműhely elhajtott, szvsz lehet hogy egy marógépük sincs...