Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

morfeus

Sziasztok!
Hol lehet emberi áron 70-80mm átmérőjü rúdacél anyagot beszerezni(ahol adnak nem csak szálban) hanem vágnak kisebb darabot is?!

RogerCo

Keresek 5 eres szilikon kábelt 50W-os Weller pákához. kb 1m-es darabot.
Köszönöm.

000000000

Nézd meg ugyanezen sárgák holland,vagy más EU-beli lerekatát.
3-4 napon belül itt van, én komplett plazmavágot, illetve kombi készüléket vettem.
DPD hozta, vám, magyar ÁFA nélkül, de hivatalosan.
(EU-n belül már belföldiesítve volt, jóval kedvezőbb körülmények között)

svejk

http://hidracel.5mp.eu/web.php?a=hidracel" TARGET=_fnew>Hidracél, futárral el is küldik.
Délelőtt megrendeled másnap délelőtt megkapod.

Szalai György

A © meci19 #5039 bejegyzés után vettem a bátorságot és éltem a felkínált lehetőséggel.
A munkadarab megfelelő minőségben elkészült, elfogadható áron megkaptam és megelégedéssel fogom használni.
Nekem bejött. Hátha másnak is.

e7c897sd8

Urak! Keresek félgömbfejű facsavart sárgarézből. DIN 96 2x20mm mondjuk 20-25 darabot. Hátha van valakinek a munkaasztal fiókjában. :-)

Árulnak a boltban is, de nincs szükségem több száz darabra.

sasi

A zártszelvényből készített vázat nem szokták feszültségteleníteni, csupán a hegesztési sorrendre kell kicsit odafigyelni.  

Az asztal felfekvő felületét érdemes a fotón látható megoldás szerint elkészíteni.

A vázat célszerű vastagfalu zártszelvényből készíteni. A felhegesztett alátéteket (sin, asztal, csapágyházak részére) csak melegen hengerelt laposvasból, szakaszos hegesztéssel kell elkészíteni.

A csatlakozó felületeket olyan marógépen lehet megmunkálni, ahol ezt egy felfogásból meg tudják oldani (portálmarógép). A marással együtt a magfuratokat is célszerű elkészíteni. Ha vállalják, a meneteket is érdemes kifúratni, mert kézzel időigényes, és nehézkes a merőlegesség megtartása.

http://sasovits.hu/cnc/vegyes/CNC-vaz.jpg" border=0>

000000000

Azt majd saját maga síkba marja megfelelő szerszámmal.

vjanos

A belsö üregek homokkal való kitöltéséröl mi a véleményed?

000000000

Üdv!
A következő anyagokra lenne szükségem (KO-33 mind):
L-profilból (40x40x4 - 350mm hosszú darab)
Zártszelvényből (60x40x4 - 1200mm-es darab)
Laposacélból (40x4 - 300mm-es darab)
Óbudán, Észak-Pesten (végső soron Bp-en bárhol) tudnátok ajánlani olyan forgalmazót, aki nem fizetteti ki az egész szálat, és megcsinálja a darabolást is rendesen?

Más. 10mm vastag ~40x50cm-es plexi lapba szeretnék maratni felsőmaró talpnak süllyesztést. Adok méreteket és rajzot. Van ilyenre vállalkozó?
Köszönöm előre: torony78

vjanos

000000000

Köszönöm a tippet! Írtam egy árajánlatkérőt nekik, és elég hamar azt válaszolták, hogy az L-profil és a zártszelvény nem raktárkészlet, így a legkisebb rendelhető mennyiség 1 szál (6m). Nekem nincs szükségem/pénzem ekkora mennyiségre.
Más hely van esetleg, ahol csak a számomra szükséges mennyiséget kell kifizetni?

Révész Richárd

svejk

http://hidracel.5mp.eu/web.php?a=hidracel" TARGET=_fnew>Hidracél
Ha van nekik akkor levágják és futárral küldik.
Egy telefont megér.