Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ra8nsmk6w

15mm vastagságú POM műanyagot keresek Budapesten 1m2. Tudtok valami elérhetőséget?

svejk

svejk

A http://quattroplast.hu/" TARGET=_fnew>Quattroplast-nál biztos van.
Bár Tőled vagy 20 kmm-re vannak.
Normális segítőkész, cégnek ismertem meg.

Virbo

Azt hittem itt vannak négyzet profilok is. Késtartót csinálnék (vagyis gyorváltósra betétet), vajon miből lenne megfelelő? És vajon hol lehet ekkora méretben nem hengeres vasat venni?

vjanos

Kéne nekem mini-mikro T4 és T5 torx csavarhúzó vagy bitkészlet, ami tartalmaz T4 és T5 méretet.

Tud valaki tippet a beszerzésre:
- Budapesten, lehetőleg óbuda vagy észak pest érdekelne
- holnap, személyes átvétellel, polcról
- elérhető áron (Conradban 3000/ db... :( )

Barkácsáruházban érdemes lehet megnézni?

svejk

Van egy mobiltelefonos bolt valahol a Váci és Lehel út közt a nagykőrúton belül. Nem jut eszembe a neve, ott tuti kapsz.
Mindenféle szervízkellékeket árulnak, egyszer utrahangos mosót és hőlégfúvós pákát vettem tőlük.

svejk

a Speedshop neve ugrott be, de honlapjukat nézve teljesen megváltozott a külső, pedig valószínű az lehetett.

vjanos

9a43swpp

Én az OBI-ban vettem egy mini bitkészletet, nem a normál méretűek a bitek, hanem sokkal keskenyebbek, van benne egy műszerészcsavarhúzószerű nyél is hozzá. Onnan tudom, hogy LUX basic van ráírva, mert különben nem emlékeznék :)
Szerintem pár ezresnél nem volt drágább, és van benne T4, T5 is.

Borcz

Sziasztok
Keresek ITEM profilhoz összekötő elemeket.  
Anya (akár több fajta is lehet), sarok idomok érdekelnek főként.  
Nem baj ha használt, karcos.  
Boltot tudok hol lehet venni, de olcsóbban szeretném megúszni... :)
Előre is köszönöm,  

gg58bmmp2

Debrecenben lehet valahol 2 méteres menetes szárat venni? Nem rendelésre, hanem csak úgy, hogy bemegyek, kérem, adják, ennyi.

pvmyc6p5

Az előbb hirdettek az adok-kapok-ban #17040 ,hátha...

Borcz