Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

cytn7nv98

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy CNC gép asztalhoz vas anyagot hol lehet beszerezni. Kb 600x500x30-50mm méretű kellene, T-hornyosra szeretnénk megcsinálni és folyadékgyűjtővel.  Merre érdeklődjek? Vaskereknél általában csak kész árúval foglalkoznak (zártszelvény, cső stb.) MÉH telepeken pedig vagy nincs ekkora, vagy nem adnak ki vas anyagot.  
Kész eladó asztal is érdekelhet, no meg az is hogy mennyibe kerülhet saccra egy ekkora méretű nyersanyag és milyen minőségűt, ötvözetűt keressek.  
Válaszokat előre is köszönöm!

svejk

Kellene nekem 50 db füles jumper.
Látott valaki ilyet valamelyik boltban készleten?

svejk

Keresd meg Pál fórumtársunkat, vagy az Ördög cimboráját. Nekik van egy ismerősük aki kész T núzos asztalokat gyárt.  
Tavaly nyáron volt is egy minta náluk a budapesti találkozón.

pisti73

Sziasztok!

Kompresszor vásárláson töröm a fejem, hobbi felhasználásra szánom, egy 24-l-es bőven megfelelő lenne. A későbbiekben esetleg egy kisebb asztali homokszórót is szeretnék róla üzemeltetni. Árban elmennék kb. bruttó 40.000.- forintig.  
Ajánlották korábban a LINCOS kompresszorokat, de a hétvégén hallottam róluk, hogy elég sok kompresszornál előfordult valami mechanikus törés a hengerekben.

4ybj8h3c8

Ha homokolni akarsz combosat válassz. Ne csak papíron tudja a 6-7-8 légkört, hanem folyamatos üzemben.

Bicska

Mindenféle arcoskodás nélkül mondom, ennyi pénzért esélytelen. Sztem lehet a duplája sem lenne elég összegben. A 24l pedig biztosan kevés. Nekem sincs jobb sajna, de ismerem a határait. Illetve van egy épített, azt használom húzósabb munkákra. Talán érdemes lenne nézni építettet/használtat, ha ennyit tudsz rászánni.

jani300

Szia ! Némi erőlködéssel tudnék ilyen szerkezeti acél anyagot vágatni , nagy karikákból .
Méhes áron némi plusz vágással .
Ezek igen kemény anyagok , fúrni is elég nehéz .
Nem igazán menne a szállítás 100-150 kg körül saccolom . Meg öntvény lenne az igazi .
Ha végképp nem találsz megoldást .

vjanos

Lomexben úgy látom van 43-07-86 -ből.
Pár napon belül megyek oda, aztén elküldöm postával, ha kell.  
Ha így jó, dobj egy mailt :)

cytn7nv98

https://www.youtube.com/watch?v=Y5nVqouH1KU" TARGET=_fnew>Homokszóráshoz ismeretanyag.
Nyomott tartályosnál kevesebb, de kb 1000 liter /perc illene. Kis kompresszorral ez kivitelezhetetlen. Persze függ az anyagtól, fuvóka méretétől is. Jó olvasgatást.

svejk: Köszi, megkérdezem. :)

cytn7nv98

000000000

Sziasztok, üzlettársat keresek reklámfelület értékesítésére.
Magyarországon egyedülálló lenne, a sárga (szervezett ) taxik hordanák mágneses, vagy kereszttartóval rögzítve.
Eddig próbaüzem volt, 17 db futott különböző megyékben..  
A gyártás az én feladatom lenne, a taxiszervezésre és a felület értékesítésre kerek partnert.
Fogyasztása kb 10 W
http://www.imgserv.com/images/2015/04/07/PeB2kO.jpg" border=0>

w987wzmm

Sziasztok!

Eszterga tokmányt tudtok valahol elfogadható áron? 60 vagy 80-as 3 pofás érdekelne.
Budapesten, tudtok valami céget?

Gyati

k0iuitfzy

Tisztelt Kollégák!

Aluprofilokat szeretnék méretre vágatni valakivel borsodban. Én emődi vagyok, ha lehet a környéken szeretném megoldani a vágásokat. 40*80, 60*80 vastagfalú, 40*40 aluprofilokat kellene megmunkálni. Még jó lenne nekem Eger környéke is.  

Lóránt

svejk

Tudom, hogy nem bonyolut megcsinálni, de most hama-hama kellene egy CO hegesztő huzalelőtolását folyamatosan mérni/kijelezni.

Már fél órája kerem a guglin, de nem találom a kulcsszót.

Vannak kéziben is ilyen készülékek az is jó lenne, valahogy felapplikálnák fixre.