Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

sasi

Néhány év kísérleteztem üres és homokkal töltött zártszelvények rezgés csillapításának mérésével.
A homokkal töltött szelvény csillapítása nagyobb volt, de nem győzött meg arról, hogy a gépvázamat feltöltsem.
Ez nem jelenti azt, hogy elvetendő ötlet, egy komplett vázon ki kellene próbálni, lehet, megérné a fáradságot.

000000000

4ybj8h3c8

ywathzay

Az Italinox-nál van aszt hiszem 4 üzletkötő, én eddig még mindig tudtam velük beszélni. Ha nem elsőre, másodikra, de vissza is hívnak ha a számot kijelzi  a telefon.

svejk

Türelmesnek kell lenni, amikor ott járok, szinte mindig a fülükön van a telefon, nagy a pörgés.

Motoros

Keresek olyan iparost lehetőleg Pest megyében, aki profi módon szálra tud húzni aluminium lemezt dekor célból.
A szálrahúzás alatt értem a hosszanti párhuzamos csíkozást (körkörös nem jó) szépen egyenletesen.
Kb 250 mm átmérőjű 0.6 mm vastab alu tárcsákról van szó  amibe több áttört kivágás is van.
Kösz.

hostya

Felteszem ide is hátha...:)

Beszerzési forrást keresek cink(horgany), esetleg zamak(spiáter) is lehet.
Bármilyen hulladék jó lenne.
Öntéshez alapanyagnak kellene hirtelen 3-5(10) kg.
A MÉH telepekről már nem lehet venni semmit sajnos... :(

000000000

Sziasztok,

Keresek NYÁK lemezt 320x120mm méretben 2db-ot.
Quadrocopter alsó felső lemez lenne belőle, úgyhogy nem baj ha erősebb.

Köszönöm.

jw8ykuay

Sziasztok!

Esztergályost keresek, aki egy db. apró kis alkatrészt elkészítene nekem. Nagyon fontos, hogy nagyobb szilárdságú ás olajálló műanyagból kell elkészíteni. A darabot postán szeretném megkapni 05.15. ig.

Köszönöm előre is!

http://kepfeltoltes.hu/150507/Szelep_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Link jav. Csuhás

jw8ykuay

Elrontottam, bocsánat kérek egy modit, hogy a linket törölje!

KÖSZÖNÖM!!!

jw8ykuay

Hihetetlen béna vagyok... A link jó, így csak az 5079- es és ezt a hozzászólásomat kérném törölni! Nagyon köszönöm! [#falbav] [#worship]

Csuhás

Valami nem gömbölyű mert nem tudtam én sem beilleszteni a képet. Maradjon most már így, megvan a kérésed és a kép is elérhető. ( Esetleg egy nálam ügyesebb modi javíthat ha tud )