Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

istvan58

köszi,
ez valószinű hasonló anyag :  
DECORRDAL® AL

svejk

Én itthon hobby-ban előszeretettel használom az olcsó tüskesoros csatlakozókat, de az iparban is előfordul.
Sok esetben azonban bekötővezetékkel kell csatlakozni hozzájuk.
Ilyenkor jön a sz@rakodás a nyákba ültethető tüskesor végéra forrasztva a vezetékek, de ezek a hüvelyek ugye könnyen letörhetnek, kicsúsznak a műanyagból, ráadásul a forrasztásra illik külön zsugorcsövet húzni.
Régebben vettem én ezekhez a tüskesorokhoz való lengő műanyag ellendarabot és a BHT-X lengő hüvelyekhez krimperelő fogót, de hát csak a relatív olcsó kínait.  
Ezekkel nem igazán lehet szépen rányomni a hüvelyt.
No meg igencsak jó kézügyesség is kell hozzá.

Most kelleni fog vagy száz ilyen vezeték, így az esélytelenek nyugalmával felhívtam a RET-et, hogy ugyan mennyiért csinálnák meg.
A hirdetés szerint ugyan 500 db a legkisebb rendelhető darabszám, de rugalmasak voltak és elvállaltak egy 200 db-os egyik végén krimperelt szériát.
Így alakult az ár:
0,25 mm2-es bekötővezeték: 33 Ft/m
hüvely: 7 Ft/db
krimperelés: 8  Ft/db

40 cm-es vezetékdarabokra van szükségem az egyik végén ilyen hüvelyekkel, így 28 Ft-ra jött ki darabja.
(nagyobb tételnél alkuképes az ár, lehet érdemes lenne összefogni)

Vezeték szín ügyileg ennél a 0,25 mm2-es keresztmetszetnél 11 féle színből lehetett választani.

Ha valaki tud olcsóbb helyet ilyen kis tételben, akkor ne titkolja előlünk!

svejk

ra8nsmk6w

A Burabun egy fazon minden évben árúl kötegekben. Vagy 4 szinben. 25-30 cm kötegek vannak itthon is ha ki tudlak segíteni

svejk

Érdekes lehet, most van egyelőre, de ha olcsó, akkor kellene belőle.

Most lesz valahogy az is ugye?
Én sajnos most sem tudok elmenni, pedig már évtizedek óta készülök.

ra8nsmk6w

ebalint

Nálunk a cégnél ezek nem használatosak.

A 6 vegyértékű króm rákkeltőnek van feltüntetve az EU-ban.

z2f2tz3pc

Sziasztok!
Valaki tudja hol lehet ilyen fogantyút venni item profilhoz? Akkor légyszi szóljon. Köszönettel:Lóri
http://kepfeltoltes.hu/150521/WP_20150323_054_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150521/WP_20150323_055_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Túl nagy kép volt. Csuhás

z2f2tz3pc

Benel

Ha 2-3 szállítás időt elbír a project, minkét végén csatlakozóval szerelt 70 cm kábel:

http://www.aliexpress.com/item/50pcs-70cm-4-Pin-Female-to-Female-Jumper-Wire-Dupont-Cable-for-3D-Printer-US-Free/32341243672.html

két felé vágva 16 Ft/db-ra jön ki az ár

svejk

Nagyon jó!
Nekem eszembe nem jutott volna ilyen helyen keresni.
De azért fentartással kell fogadni az echte kínai vezetékeket lehet gagyi a szigetelés és alig van benne réz.

Révész Richárd

Tech-Con Kft.
Az Árpádhídnál vannak.
Egy telefont megér.

Kelepeisz Lajos

Szép napot a kollégáknak!
Szeretném kérni a segítségeteket, szeretnék venni 20mm-es lineáris tengelyt, és a hozzá gyártott golyós hüvelyt, nagyon fontos lenne hogy egy gyártótól származzon minden része a lehető leg pontosabb illesztés érdekében.
Most inkább a minőség számít, mint inkább az ár, a lineáris sín nem felel meg, a lineáris tengely éppen azért jó nekem mivel nem kell alátámasztani.
Kérnélek titeket ajánljatok valami tuti gyártót, csak ne keljen másik országból rendelnem. Klavíó kft most szóba sem jöhet, remélem nem kell mondanom miért is.
Köszönet a segítségért.

ANTAL GÁBOR

szia !Mi a gond a Klavióval ? nemrég beszéltem telefonon Tibor Gyurival , hallottam a személyes problémájáról de a cégben többen dolgoznak és a kollégák viszik rendben a dolgokat...

Kelepeisz Lajos

Félreértés ne essen, semmi gond a Klavióval, egy végtelenül korrekt cég, szoktam náluk vásárolni, csak nincs azonos gyártótól származó lineáris tengelyük és golyós hüvelyük, így nem tudják azt a pontosságot biztosítani mit egy Rexroth, vagy INA szett.
Tetszik érteni?  [#wink]