Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

VighLajos

Ritkán rakok fel képeket, azt a keveset így szoktam csinálni.
Aki a szöveg elolvasása után tudja, hogy ő úgy sem fogja legyártani olajálló műanyagból, az nem lép rá, akinek van szándéka, az rálép, és megnyílik a link. Továbbá nincs anyázás, hogy mekkora képet töltött fel, mert a "képfeltöltés" emészthető méretben jeleníti meg, rákantintva pompázik teljes nagyságában.

000000000

Az ItalINOX összeszedett nekem a 3-ból 2 tételt (zártszelvény, szögacél darabok), a 3.-at majd megoldom máshogy. Köszönöm a tippet Révész kollégának, meg a biztatást Kopirnyáknak és svejknek!

000000000

Plexilemez CNC marására lenne vállalkozó, vagy tudtok tippet adni?

000000000

Szia, 457*635mm lézer, vagy 210*297mm mechanikus

000000000

bocs, nekem nem fér el, 300*600 mm a főméret, és mechanikus maró lenne a megoldás...

hostya

svejk

A http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/CIMG2195.JPG" TARGET=_fnew>képen látható thermosztátot keresek.
A legnagyobb átmérője 15,7 mm.
Fontos, hogy a kivezetés füleit úgy lehessen alakítani, ráforrasztani, hogy ebből az átmérőből ne lógjon ki.
A hőfokában bizonytalan vagyok, egy hidraulika szivattyú motortestében van egy zsákfuratban.
Gondolom 90 C fok körüli lehet.

Hátha Ti láttatok ilyet valahol.
Bontott is jó, nekem sajnos csak nagyobb hőmársékletűjeim vannak.

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

Rabb Ferenc

guliver83

Szia!

Ha úgy keresed mint bimetál akkor tuti hogy találsz.
http://www.hqelektronika.hu/hu/search?q=bimet%E1l&p=2" TARGET=_fnew>Én itt vettem.
Ami nekem van annak max le kellene vágni a lábait és ráforrasztani a vezetéket.
Keresem és csinálok fotót.

Zozi

Sziasztok,
Bosch profilt keresek gépépítésre. 40x40 es fazon kellene, kb 3 db 2 méteres szál. Tud valaki beszerzési forrást elfogadható árakkal?
Alternatívaként Lipro profilokat is néztem, a lényeg az lenne, hogy szerelés után lefedhetőek legyenek a nem használt hornyok. Kulturált alu horonyfedőt és plexi rögzítő csíkot eddig csak a Bosch profilokhoz láttam.
Ugyan ehhez a projekthez keresek méretre-vágott alu vastaglemezt is 15mm vastagságban (lehetőleg ahol pont anyit vehetek amennyi kell felvágva +/-3mm)  

Előre is köszönöm az ötleteket!

szf

Sziasztok!
Keresek olyan céget vagy szakit aki ívelt fogazàsú kúpfogaskereket tud készíteni.Fémből.Àtmérő kb:40mm.