Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

lari

Tud valaki olcsó UTP kábel beszerzési forrást, amit postáznak is?
Internet továbbításhoz kellene 300m.

xkbv3nx0d

lari

De jó egymagában, csak szükséges lenne hozzá számla is...

ce2s84jij

Azt hiszem lari arra gondol, hogy a szabvány szerint a 10/100/100 ethernet 100m-ig használható aktív elem közbeiktatása nélkül.

ce2s84jij

Elnézést, javítok: Azt hiszem szokes arra gondol...

lari

Ja értem... :-)
A 300m nem egy 300 m-es "hosszabbító" lesz, csak összességében értem a 300 m-t.
Ha jól tudom ilyen a kiszerelése is...

e37a4y39

urpwig5xe

1,5kW -os, 3~ frekvencia váltó kellene, új, számlával, garanciával. Régen Bné volt jó forrás, de már nem foglalkozik vele. Tud valaki jó áron beszerzési helyet?

000000000

üdv, minőségi keményfém marók eladó endmill/gömb marók, 2000 ft / db áron, több esetén olcsóbb, ha valakit érdekel kérem irjon emailt: 12elado12@mailbox.hu

Révész Richárd

000000000

svejk

Mi a hivatalos neve a "kolibri" becenévre hallgató szerszámfüggesztőknek?

svejk

ra8nsmk6w