Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

svejk

Még nem találkoztam olyannal szembe. Nálunk az öreg kazánkovács/hegesztő mindig tőlem kunyerált kábelt az ilyenekhez.

Bicska

Sajnos ennyi nekem sem maradt, de a bronzkernél tutti van, múlt évben vettem.

jani300

Szerintem van . Nem rég végleg kiborult a bóraxom amit még 20 éve szereztem . Meglepetésemre simán kaptam az első hegesztőboltban fél kilót kb 300ft ért . Persze ha van gyári szegecs nem kell vele vacakolni .

9hntvxya5

Szia a kanalas vagyok !  Megnéztem a műhelyben, sajna 3x6 fégömbfejűt találtam !

6ywv3872f

szia
veszek neked szegecset!
holnap lehet tudom is kuldeni kecskemétre, csütörtökre megkapod.
vegyem?

üdv
szabolcs

6ywv3872f

Keresek ER20 patronkészletet vagy különálló patront. hol kapok ilyet olcson és gyorsan?

svejk

Ma elhavaztam...
Igen kérném szépen!
Címem megy magánban.

sunraw

Lonewolfhoz megy valaki mostanában, Balassagyarmat környékéről?
Ha igen, keressen már meg, legyen szives. Köszi!

wzc80zbf7

Keresek olyan embert aki 10mm-es vagy vastagabb Alu lemezből (Lehetőleg ötvözet) tudna nekem egy pár alkatrészt marni CNC-vel. Nem nagy dolgok csak apróságok. Jó lenne ha lenne anyag is akkor nem kellene vele vesződni! Kérem aki tud segíteni keressen fel! Köszönöm!

000000000

designr

Szerintem ha áfát hozzáadod akkor anyiért itthon is kapsz ,posta sem kevés.Jó áraik vannak de szerintem a minőség nem túl jó.

svejk

A helyi versenyzőnél kétezerötszáz körül van.

RogerCo

Felénk, még attól is drágábban mérik...
Legutóbb több mint 3eFt volt :(