Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

wccm3su5c

Semmit nem kellett fizetnem extra.Pedig többet rendeltem. Normál csomagként kértem, semmi UPS+FEDEX stb.

istvan58

Én sem, free shipping volt de sajnos fedexel kuldtek

svejk

70 mm széles 800 mm hosszú mindössze 0,1 mm vastag acélszalagot kellene végteleníteni.
Ez egy futószalag szerűség a két végén 40 mm-es gördülőátmérővel.
Átlapolás nem megengedett, gyárilag ferdén, élben van valamilyen módszerrel végtelenítve.

Vajon milyen cég felé kellene elindulni?

Kristály Árpád

Szia Svejk!

Próbálkozz ott ahol fűrészlapokat  
(lehet, hogy túl széles 70-mm???? )
végtelenítenek...saját anyagát tolják össze és utána köszörülik...jóformán  nem látni hol lett toldva...

Árpi..bá...???

000000000

Köszi a válaszokat! Sajnos nem lettem meggyőzve, hogy ezekből a kínai cuccokból rendeljek. Dehát mindenki saját kárán...

000000000

Szia rámentem az ebay linkedre és sok kérdésem lenne:1antibacklash ballscrew 1605-1400mm-C7+BK/BF12+coupler a 1605-ből a 16 az orsó átmérő? a 05 az emelkedés? 1400 a hossz? a végmegmunkálás ebből jön le? mit jelent a többi hieroglifa? Kértem már ajánlatot kínai cégtől,lényegesen jobbat adott,mint ami a lapján volt, mit tudsz ezekről? Előre is kösz!

svejk

Ha nekem hama-hama kellene egy kompakt 4 tengelyes mitudoménmilyen-Type kínai léptetőmotor vezérlő, akkor hol tudnék én olyat venni?

PSoft

Ha már végigjártad a környékbeli henteseket,fűszereseket,és egyik se bíztatott,...

Nos,...akko,esetleg próbáld itt,házon belül.:)))

svejk

Csak 3 tengelyest láttam Szörnyetegnél. Van más is aki árulja?
Itt ingyen van a reklám. :)

i83667iks

Szia Svejk...ha jól emlékszem Szörnyetegnél ami volt vezérlő a piros 3 tengelyes de bővíthető volt  a szavaival élve elő van készítve a negyedik tengely a vezérlőn.

PSoft

látod,látod!...

Itt árulta az előző gazdi a jó öreg H2-t,hóóónapokig.:))

svejk

svejk

Ez a V-type jó lenne elég kompakt, nem kell hozzá szinte semmi más.
Persze csak ha nem téveszt.

PSoft

Háá,nem igaz!

Kérdezd már meg egyel alrébb!

Biztos van valakinek a fiókjában.:)

rbbhbyvfs

Eladó lenne egy komplett Weller forrasztó/kiforrasztó állomás, mely az alábbiakból áll:
WTCP-S trafó
IG-102 hőmérséklet szabályozó
LR-21 páka
DS-22 kiforrasztó páka
+ tartalék hegyek mindkét pákához.

Irányára : 35e forint
http://www.madmac.hu/IMG_1990.JPG" TARGET=_fnew>Kép1
http://www.madmac.hu/IMG_1991.JPG" TARGET=_fnew>Kép2